Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vang

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Vang

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vang så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vang er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vang?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Vang

I Vang kommune består boligmarkedet av eneboliger. I følge SSB finnes det ikke leiligheter i kommunen. 47,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes veldig mange hytter i kommunen hvis man sammenligner med private boliger, over 1000 flere hytter enn eneboliger. De fleste eier egen bolig, men det er et godt leiemarked sammenlignet med nærliggende kommuner i fylket.

Flesteparten av kommunens innbyggere arbeider innenfor helse- og sosialtjenester. Andre viktige arbeidsplasser finnes innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. De sistnevnte har nok sammenheng med turismen i kommunen.

Kommunen har fire barnehager og en 1-10 skole. Kommunen har flere idrettslag som tilbyr aktiviteter som ski, fotball og alpint. Andre aktiviteter som finnes i kommunen er blant annet turer i fjellet og hundekjøring.

Viktige veier i kommunen er E16 som går nokså langt sør i kommunen. Fv. 53, 252 og 293 er også viktige veier inn og ut av kommunen. Ellers besår veinettet stort sett av seterveier.

Fra Vang bruker man omtrent 45 minutter til Beitostølen og 50 minutter til Fagernes.

Vang

Øverst i Valdres, i Oppland fylke, ligger Vang kommune. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen kun 1600 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Vang i Valdres. Kommunen har ingen tettsteder.

Kommunen har flere fjellområder, Jotunheimen i nord og Filefjell i vest. Kommunens høyeste topp er Vestre Kalvehøgde, som ligger 2207,5 moh.

Turisme er veldig viktig for kommunen, det finnes flere høyfjellshotell og turistanlegg i kommunen. Ellers er kommunen preget av en del jordbruk, da med hovedvekt på produksjon av grasfôr til husdyr. Kommunen har noe industri, det finnes et sagbruk og en betongfabrikk.

Kommunen har flere severdigheter, blant annet tre stavkirker. Ellers kommer nok de fleste turistene for å oppleve naturen og fjellene.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer