cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Valle

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Valle

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Valle så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Valle er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Valle?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Valle

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Valle

I likhet med de første nybyggerne følger dagens bosetning i stor grad bunnen av hoveddalføret. Ellers er bebyggelsen forholdsvis spredt, med et visst tyngdepunkt i administrasjonssenteret Valle. Med sine omkring 300 innbyggere er Valle kommunens eneste tettsted. Det betyr at så lite som 23 prosent av kommunens innbyggere er bosatt i tettsteder.

Valle en kommune med mye fritidsbebyggelse og stor turisttrafikk. Det skyldes som nevnt en kombinasjon av godt bevart kulturhistorie og praktfull natur. Eksempler på dette er henholdsvis sølvsmedtradisjonene og de spektakulære svaene man finner i kommunen. Når det gjelder befolkningstallet, har det ligget stabilt på omkring 1 200 innbyggere i en lang tid nå. Og slik forventes det også at det vil fortsette framover.

Eiendomsmegler Valle

Samme om du er på utkikk etter eller vurderer å selge fritids- eller helårsbolig i Valle, er det viktig at du kommer i kontakt med en eiendomsmegler som kjenner det lokale markedet og forstår deg og dine behov.

Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de ulike tilbudene. I tillegg ved å bruke en slik anbudstjeneste, vil meglerne vite at de er i konkurranse med andre meglere. Og da er sannsynligheten stor for at de strekker seg enda litt lengre.

Om Valle

Otravassdraget skjærer seg gjennom Valle kommune med dramatiske dalsider på begge flanker. Bunnen av dalføret er dekket av fruktbar jord og var antakelig befolket så tidlig som i bronsealderen. Jordbruk har siden den gang vært en viktig næringsvei i distriktet. I dag er det saueholdet som er viktigst. Det skyldes blant annet de store beitene kommunens fjellområder har å by på.

Valle er imidlertid mer enn landbruk og storslått natur. I likhet med resten av setesdalsregionen har det som et resultat av utilgjengelighet utviklet seg en helt særegen kultur i Valle. Mye av dette holdes fremdeles i hevd, og en god del av kommunens store turisttrafikk må vel kunne tilskrives nettopp det.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.