Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vaksdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Vaksdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vaksdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vaksdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vaksdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Vaksdal

Bosetningen i Vaksdal kommune er konsentrert til tettstedene Vaksdal og Stanghelle, samt administrasjonssenteret Dale. Ellers er det bosetning langs Veafjorden, i Eksingdalen og noen steder i Bergsdalen. Flere av de bosatte har arbeid i nabokommunen Bergen. Vaksdal er derfor et typisk bosted der flere pendler til jobb.

I kommunen er det 1 412 eneboliger, 190 leiligheter og 743 hytter. Majoriteten i kommunen eier boligen sin der prosentandelen ligger på 87,3% eiere og 12,7% leietakere. Antall boligomsetninger har gradvis økt noe, men ligger i dag stabilt. Når det gjelder boligpriser har prisene økt om man ser over en lenger periode, men med en del svingninger. Boligmarkedet fremover kan bli preget av at det er lav og liten befolkningsvekst.

Eiendomsmeglere Vaksdal

Kommunen har et lite aktivt boligmarked om du sammenligner det med resten av kommunene i landet. Men allikevel er det flere meglere som tar på seg oppdrag her også. Eiendomsmegler Vest er blant annet ett av selskapene du kan velge mellom.

For å slippe å bruke unødvendig mye tid på å kontakte de ulike meglerne, er du velkommen til å bruke vår tjeneste. Da fyller du kun ut ett skjema. Deretter kontakter meglerne deg. På denne måten vet meglerne at de er i konkurranse om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger.

Om Vaksdal

Vaksdal kommune ligger i Hordaland fylke og grenser mot Voss, Modalen, Lindas, Osterøy, Kvam, Samnanger, Bergen og Vik. Vaksdal er en typisk industrikommune og det er derfor mange arbeidsplasser innen bygge- og anleggsvirksomhet, næringsmiddelindustrien og tekstilindustri.

Videre er en del ansatt i offentlig administrasjon og tjenesteyting, mens primærnæringen er beskjeden. Rundt 43% av de yrkesaktive som er bosatt i Vaksdal har arbeid utenfor kommunen (tall fra 2012). I dag bor det 4045 innbyggere i kommunen med prognoser om en svak økning før det blir en svak nedgang.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer