cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Værøy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Værøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Værøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Værøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Værøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Værøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Værøy

Bosetning i kommunen finner man på strandflaten nord og øst på Værøy, i og rundt kommunens eneste tettsted og kommunesenter Sørland. Totalt finner man 318 eneboliger og 16 hytter i Værøy, noe som er et relativt lavt antall, men ikke så rart når det ikke er mer enn 737 innbyggere i kommunen.

De fleste som bosetter seg i Værøy har arbeid innen fiske og næringsmiddelindustrien, altså er ikke dette en kommune for alle og kan forklare det lave innbyggertallet og boligomsetninger i året. Prognoser viser at innbyggertallet kommer til å holde seg relativt stabilt, og i dag (11.02.2019) ligger det to eneboliger ute for salg der kvadratmeterprisen ligger på 4 961kr og 6 666kr. Altså får man god plass og nydelig utsikt med store tomter for lave summer sammenlignet med andre steder i Norge og andre kommuner i Nordland.

Om Værøy

Værøy kommune ligger i Norland fylke og befinner seg ytterst i Lofoten, med grenser mot Røst som ligger helt lengst ut. Selve kommunen består av Værøya, den ubebodde øyen Mosken og 107 andre mindre, ubebodde øyer, holmer og skjær. Værøy er fylkets fjerde minste kommune etter folketall og tredje minste etter areal.

Den ubebodde øyen Mosken er en klippeøy, men den høyeste toppen i kommunen er på bare 405 moh. Det er også stedvis strandflater, blant annet i og omkring kommunesenteret Sørland. Ellers byr naturen på gode fiskemuligheter og det er flere fuglefjell slik som Måstadfjellet med lundefugl som er et landskapsvernet område. I tillegg finner man to andre naturreservater for hekke- og oppvekstområder for sjøfugl. Moskensstraumen som går mellom Mosken og Moskensøya er også kjent blant flere pga. tidevannsstrømmer og skildringer i litteraturen.

Innen næringslivet er det fiske som er det store, både i primærnæringen og innen industri som er rettet mot fisket slik som fisketilvirking i næringsmiddelindustrien. Ettersom Værøy er svært isolert er det lite utpendling, men rundt 7% av de bosatte var yrkesaktive utenfor kommunen i 2015, da de fleste hadde arbeid i Bodø.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.