Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vågsøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Vågsøy

Kjente og seriøse meglere i Vågsøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Vågsøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Vågsøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vågsøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vågsøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vågsøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vågsøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vågsøy

Bosetningen er tett i Vågsøy, spesielt rundt Ulvesundet og i Måløy. At bosetningen er tett har også mye å gjøre med at kommunen er den minste i fylket (arealmessig), samt at folk gjerne bor i nærhet til senteret. Kommunesenteret og tettstedet Måløy har flest beboere med 3244 innbyggere (tall fra 2014).

Videre bor det flere innbyggere i Raudeberg, som er nest største tettstedet i kommunen, i Bryggja og Holevik. Folketallet er preget av en svak nedgang, der det i perioden 1996 – 2006 var en nedgang på 5,8 prosent. Tall fra 2017 viser et innbyggertall på 6 031 mennesker. Per 2018 er dette på 5 988, altså en nedgang.

I boligmarkedet blir det omsatt noe hytter, og totalt er det 196 fritidsboliger i kommunen. De siste årene har man opplevd at prisene har hatt en jevn økning.

Om Vågsøy

Kommunen Vågsøy ligger i fylket Sogn og Fjordane, med en lokasjon på nordsiden av Nordfjorden ute ved kysten. Kommunen består også av flere øyer, deriblant Vågsøy, Silda, Husevågøy og Gangsøy. I 2020 kommer Vågsøy til å bli slått sammen med Flora kommune etter vedtaket i Fora bystyre og Vågsøy kommunestyre, og vil da få navnet Kinn kommune.

Naturen er bergfylt og har Synnevahornet på 689 moh. som høyeste punkt. Videre finner man flotte og kjente Refvika strand, og ellers byr kommunen på flere øyer og fjorder.

Innen næringslivet er fiskeri en viktig næring, faktisk er Vågsøy den viktigste kommunen innen fiske for fylket når man måler etter levert fangst. Her er det sild- og makrell-fiske som er de viktigste. Andre primærnæringer som er viktig for Vågsøy er jordbruk innen husdyr og noe beskjedent innen åker og hage. Industrien i kommunen ligger naturligvis mye basert på fiskeri med fisketilvirking, og produksjon av olje og fôr. Andre industrier er teknologiverksteder, bygningsarbeid og transport.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vågsøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg