Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vågan

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Vågan

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vågan så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vågan er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vågan?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Vågan

Bosetningen i Vågan er knyttet til kysten av Austvågsøy der 86% av befolkningen bor (tall fra 2016), i tillegg til noe bosetning på øyene i øst. Innbyggertall ligger på 9610, der prognoser tyder på videre befolkningsøkning opp mot 10 709 i 2040.

Når det gjelder boligmarkedet var det i 2009 mangel på eneboliger, noe som gjorde at boligprisene gikk drastisk opp som følge av lav rente og kamp om boligene. Dette gjorde at Vågan kommune har jobbet med sine boligplaner for å imøtekomme behovene. Likevel sliter kommunen med et «trangt» boligmarked der boligprisene er høye sett i forhold til befolkningens gjennomsnittlige inntektsnivå. Videre arbeider kommunen for å styrke de små byene i Vågan for å holde på god bokvalitet med nær avstand til friluftsområder. Dette er særlig på grunna av at man ser tendenser til stor etterspørsel etter sentrumsnære boliger.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for både enebolig og blokkleilighet har hatt en jevn økning over flere år. I 2018 var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 21 813, noe som er en økning fra 2017 da det lå på 19 043. For blokkleilighet ligger snittprisen på 35 085kr /kvm (2018), mens denne var på 32 979kr i 2017. Totalt er det 3320 eneboliger, 683 leilighet og 715 hytter i kommunen.

Om Vågan

Vågan kommune befinner seg i Lofoten, altså i Nordland fylke. Selve kommunen består av Austvågøya, Gimsøya, Molla, Skrova, Årstein, Hinnøya og flere små øyer, holmer og skjær på totalt 887. Vågan kommune grenser til Vestvågøy, Hadsel og Lødingen. Kommunen byr på vakker og variert natur. Innen næringslivet er det særlig lofotfisket som er viktig om vinteren, men det er andre næringer som har bidratt til utvikling av både næringslivet og bosetningen i kommunen.

Ettersom turisme har fått en økt betydning har det blitt etablert flere arbeidsplasser innen varehandel, og overnattings- og servicevirksomhet. I tillegg er det sysselsetting inne typisk bynæringer som finans, forsikring, forretningsmessig tjenesteyting. Arbeidsplasser innen industri er næringsmiddelindustri (fiskeforedling) og verkstedindustri (maskinindustri).

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer