Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vågå

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Vågå

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vågå så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vågå er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vågå?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vågå

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vågå

I følge data fra SSB har kommunen 1558 eneboliger og 24 leiligheter. Innad i kommunen finnes også 1026 hytter, noe som gjør at man kan se på Vågå kommune som et populært sted å dra til hvis man vil oppleve natur og utendørs aktiviteter.

I Vågåmo finner du et utbud av butikker og spisesteder. Edvard Munch hadde også en nær tilknytning til Vågå, da farsslekta hans bodde i kommunen i flere generasjoner. I Vågåmo sentrum kan du gå Munch-vandring.

Innbyggerne i kommunen jobber i all hovedsak innenfor varehandel, hotell og restaurant, sekundærnæringer og helse- og omsorg. Kommunen har to barneskoler og en ungdomsskole. Det finnes to kommunale barnehager, samt to private. Idrettsklubbene i kommunen har blant annet tilbud om fotball, håndball, ski og turn.

Om Vågå

I Ottadalen i Oppland fylke finner vi Vågå kommune. Kommunens administrative senter er Vågåmo. 99,5% av kommunens innbyggere har nynorsk som hovedmål, og dette er også kommunens offisielle målform. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 3589 innbyggere.

Store deler av kommunen rommer Jotunheimen, og du finner blant annet Gjendevatnet, Knutsholstindane og Besseggen i Vågå kommune. Kommunen ligger høyt i terrenget, mesteparten ligger over 900 moh. Sør i kommunen finner vi Jotunheimen nasjonalpark.

Vågå har flere severdigheter å by på. Blant annet kan man besøke Vågå kirke. Fra eventyrene til Asbjørnsen og Moe har vi blitt kjent med Jutulporten, noe man kan besøke i Vågå kommune. Norges tredje høyeste bilvei tar deg opp til Blåhø, der man sommerstid kan få en vakker utsikt over Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell. Har man hang til adrenalinkick kan man her prøve seg på hanggliding eller paragliding. Du kan våge deg ut på fjellvandring over Besseggen eller vandre opp til Ridderspranget. Fra Gjendesheim kan du ta Gjendebåten over til Jotunheimen, dette tar kun 20 minutter.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.