Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Unjargga Nesseby

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Unjargga Nesseby

Kjente og seriøse meglere i Unjargga Nesseby

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Unjargga Nesseby. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Unjargga Nesseby
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Unjargga Nesseby så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Unjargga Nesseby er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Unjargga Nesseby?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Unjargga Nesseby

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

boligmarkedet i Nesseby

I Nesseby kommune er det få innbyggere og de fleste har samisk bakgrunn. Størst bosetning er på nordsiden av Varangerfjorden, og i kommunesenteret Vuonnabatha (Varangerbotn). I kommunen er det 485 eneboliger der 77,5% er selveier og de resterende 22,5% er leietakere. Det er også en del fritidsboliger på totalt 388 hytter.

Prisnivået på boligene svinger mye, og gjennomsnittlig pris per solgte bolig de siste årene. I dag (2019) ligger det to boliger ute for salg, den ene til prisantydning på 650 000 kroner og en på 2 500 000 kr. Kvadratmeterprisen ligger på henholdsvis 8 441 kr og 21 186 kr.

Om Nesseby

Nesseby, også kalt Unjárga, er en kommune i Finnmark som ligger innerst i Varangerfjorden og strekker seg mot Finland og Varangerhalvøya. Nesseby grenser mot kommunene Vadsø, Tana og Sør-Varanger, samt Finland. Nesseby er lite befolket og per 2019 bor det 936 innbyggere i kommunen.

Siden 50-tallet har det vært en nedgang i befolkningen. Der det i perioden 1996-2006 var en sterk nedgang på 15,2%, sammenlignet mot 4,6% i fylket som sin helhet. Prognosene for de neste to tiårene viser likevel til en svak befolkningsvekst.

Ettersom de fleste har samisk bakgrunn i kommunen er reindrift en viktig primærnæring. Andre næringer er fiske og landbruk, og uttak av naturstein (Barents Red, rød migmatitt (Altaskifer)).

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Unjargga Nesseby

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg