Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ulsteinvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Ulsteinvik

Kjente og seriøse meglere i Ulsteinvik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Ulsteinvik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Ulsteinvik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ulsteinvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ulsteinvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ulsteinvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ulsteinvik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ulsteinvik

Boligmarkedet i Ulstein består i hovedvekt av eneboliger, men det finnes også rundt fem hundre leiligheter i selve kommunen. De fleste eier egen bolig, men du får også leid noe hvis du skulle ønske dette.

Med flere arbeidsplasser og flott natur er det flere som velger å flytte til byen. Her får man mye for pengene, da boligprisene ikke er like høye som i andre byer. 

Det er ofte de i etableringsfasen som ønsker å flytte hit. Gjerne barnefamilier som ønsker å bo litt sentralt, samtidig som man bor i rolige omgivelser. 

Eiendomsmegler Ulsteinvik

Med et aktiv boligmarked følger det med flere meglere som kriger om de samme oppdragene. Dette er noe du kan bruke som en fordel, dersom du skal selge boligen din. 

Innhent tilbud fra flere meglere, slik at de vet at de konkurrer om deg som kunde. Deretter kan du invitere de på befaring. Da får du et bedre inntrykk av hver og en. Videre er det bare å sammenligne og velge den best megleren for jobben.

Om Ulsteinvik

Ulsteinvik er et administrasjonssenter, tettsted og en by som ligger i Ulstein kommuner, i Møre og Romsdal fylke. I 2018 ble det målt at byen bestod av 5.788 innbyggere. 

Byen er et sentrum for handel i kommunen og har mekanisk industri og store skipsverft. Ulsteinvik har også en folkehøgskole, videregående skole og Høddvoll stadion. 

Etter et vedtak fra kommunen i år 2000, fikk Ulsteinvik bystatus. 

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel/service/hotell og sekundærnæringer. Industrien spiller en viktig rolle i kommunen, da særlig med tanke på bygging av skip og oljeplattformer.

Jordbruket er lite og beskjedent, fiske spilte tidligere en stor rolle, men er ikke likte viktig nå.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ulsteinvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg