Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ulstein

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Ulstein

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ulstein så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ulstein er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ulstein?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Ulstein

#Boligmarkedet i Ulstein består i hovedvekt av eneboliger, men det finnes også rundt fem hundre leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men du får også leid noe hvis du skulle ønske dette. Det er 6,1% av innbyggerne i kommunen som bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er nokså lite, med 230 hytter bygget i kommunen.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel/service/hotell og sekundærnæringer. Industrien spiller en viktig rolle i kommunen, da særlig med tanke på bygging av skip og oljeplattformer. Jordbruket er lite og beskjedent, fiske spilte tidligere en stor rolle, men er ikke likte viktig nå. Følgende bedrifter kan omtales som hjørnesteinsbedrifter i kommunen: Ulstein Verft, Kleven Verft og Rolls-Royce Marine AS. 33% av de yrkesaktive innbyggerne jobber utenfor kommunen.

Det ligger åtte barnehager i Ulstein kommune. Det finnes fire barneskoler og en ungdomsskole. I Ulsteinvik ligger Ulstein videregående skole og Sunnmøre folkehøgskole.

Viktig for samferdsel i kommunen er fv. 61 og Eiksundsambandet. Sistnevnte gir kommunen tilknytning til E39 og fastlandsforbindelse. Ellers går det flere fergeforbindelser mellom Ulstein, fastlandet og omkringliggende kommuner.

Om Ulstein

Sørvest for Ålesund, i Møre og Romsdalfylke, ligger Ulstein kommune. Kommunen hadde per 3.kvartal 2018 8609 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Ulsteinvik. I tillegg til Ulsteinvik har kommunen også tettstedet Dragsund, som kun delvis ligger i kommunen. Ulstein har nynorsk som målform og 99,9% av innbyggerne i kommunen har dette som hovedmål.

Kommunen arrangerer hvert år Trebaatfestivalen og festivalen “En smak av Ulstein”. Ulsteinvik er kjent fra tv-serien “Heimebane”, da handlingen i serien er lagt til Ulsteinvik. Ulstein kommune er ellers kjent for fotballaget IL Hødd.

Kommunen kan by på attraksjoner som Borgarøy, som er en gammel handelsplass i skjærgården utenfor Ulsteinvik. Flø er også et mye besøkt sted, rett ut i havgapet. Her kan du for eksempel få oppleve nordlys.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer