cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ullensvang

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Ullensvang

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ullensvang så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ullensvang er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ullensvang?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ullensvang

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ullensvang

Per 2018 bodde det 3 320 innbyggere i kommunen, der prognoser viser til en nedgang i befolkningen over de neste årene. Når det gjelder bosetting er innbyggerne stort sett bosatt langs fjordsidene, særlig øst og vest for Sørfjorden. Ullensvang har to tettsteder, kommunesenteret Kinsarvik og Lofthus, der de fleste er bosatt. Ellers bor folk litt spredt rundt kommunen.

I dag er det 1 608 eneboliger, 57 leiligheter og 234 hytter med 80,2% selveiere og resterende 19,8% leietakere. Kommunen er derfor mindre attraktiv innen hyttemarkedet sammenlignet med sine nabokommuner.

Når det gjelder priser viser statistikken lite, ettersom det er få tall å gå ut ifra. Boligomsetningen de siste årene har uansett vært varierende. Det ligger mange ulike typer bolig på markedet året rundt. Ser man på finn kan man få svært mye for pengene sammenlignet med priser fra storbyene. Samt at det stort sett følger med helt fantastisk utsikt.

Eiendomsmegler Ullensvang

Om du skal selge boligen din i Ullensvang er det viktig at du finner en megler som kjenner området godt. Dette kan nemlig har mye å si for utfallet av boligsalget. I tillegg kan det være lurt å sjekke opp i referansene til flere meglere. Slik at du kan se hvilke boliger de har solgt og utfallet av boligsalget.

For å slippe å bruke unødvendig mye tid på å kontakte de ulike meglerne kan du bruke vår tjeneste. Da fyller du inn ett enkelt skjema, og velger hvilke meglere du ønsker å bli kontaktet av. Innen tre dager vil de kontakte deg. Deretter er det bare å sammenligne og velge den beste megleren.

Om Ullensvang

Ullensvang kommune ligger i Hordaland fylke og vil bli slått sammen med kommunene Odda og Jondal, etter godkjenning av Stortinget juni 2017. Ullensvang kommune består av begge sidene av midtre og ytre del av Sørfjorden, i tillegg til fjellområdene rundt. Samt deler av Folgefonna og deler av Hardangervidda. I dag grenser Ullensvang til Hol, Nore, Uvdal, Odda, Kvinnherad, Jondal, Granvin, Ulvik og Eidfjord.

Av arbeidsplasser har klimaet i kommunen gjort det til et ypperlig sted for fruktavl. Ullensvang er derfor kjent for den viktigste fruktdyrkingskommunen i Norge med flest eple-, pære-, plomme- og morelltre, i tillegg til bærdyrking. Ellers drives det husdyrhold med sau og fjørfe, noe beskjeden industri og arbeidsplasser innen turistnæring.

Turisttrafikken er økende og betydelig, noe som gir flere arbeidsplasser i hotellvirksomheter, varehandel og andre servicenæringer. Likevel er det så mye som 39% som arbeider utenfor kommunen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.