cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tysvær

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Tysvær

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tysvær så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tysvær er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tysvær?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tysvær

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tysvær

I Tysvær kommune kan man få kjøpt både eneboliger og leiligheter, men det er absolutt hovedvekt på eneboliger. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked om du ønsker dette. Har du lyst på hytte i Tysvær er det mulighet for dette, da det er bygget 1369 hytter i kommunen.

Hovedvekten av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/restaurant/hotell. Statoil Kårstø må trekkes frem som en hjørnesteinsbedrift. Det meste av industrien i kommunen er på en eller annen måte knyttet til oljeindustrien. 58% av kommunens innbyggere arbeider utenfor Tysvær. Samtidig var 47% av de som jobbet i Tysvær innpendlere, da særlig med tilknytning til Kårstø.

I Tysvær kommune ligger det ti barnehager. Kommunen har seks barneskoler, to 1-10 skoler og en ungdomsskole. Tysvær har et kulturhus, en kulturskole, bibliotek og et svømmeanlegg. Det finnes et godt tilbud av idrettslag og andre organisasjoner. Tveit videregående skole ligger i kommunen.

Det er flere veier som er viktige for Tysvær kommune, blant annet E39 og E134. Det finnes undersjøiske tuneller som knytter kommunen sammen med Karmøy og Haugesund.

Eiendomsmegler Tysvær

Med et aktivt boligmarked som det er i Tysvær, følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Eiendomsmegler A er en av dem du kan få hjelp fra.

For å slippe å bruke så mye tid på å komme i kontakt med meglerne kan du bruke vår tjeneste. Da fyller du bare ut ett skjema, deretter kontakter meglerne deg innen 3 dager. Fordelen med å bruke en slik anbudstjeneste er at meglerne vet at de konkurrer om deg som kunde, og er derfor villige til å strekke seg litt lenger.

Om Tysvær

På Haugalandet, i Rogaland fylke, ligger Tysvær kommune. Kommunens administrative senter heter Askdal. Den høyeste toppen i kommunen er Lammenuten som ligger 631 moh. I tillegg har kommunen to andre tettsteder; Førdefjorden og Grinde. I 2018 bestod kommunen av 11.017 innbyggere.

Industrien står for mange av arbeidsplassene i kommunen, og er dominert av bergverk- og verkstedindustri. Det drives et aktivt jordbruk i kommunen, da med vekt på melke- og kjøttproduksjon. Tysvær kommune har flere oppdrettsanlegg for ørret og laks.

Kommunen er blant annet kjent for sine mange fjorder. Tysvær har 220 km med kystlinje, så her er det gode muligheter for bading, fisking og andre maritime aktiviteter.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.