Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tysnes

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Tysnes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tysnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tysnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tysnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Tysnes

Bosetningen i Tysnes konsentrerer seg til vestre, nordre og søndre del av Tysnesøy, samt den østlige delen av Reksteren. Folketallet lå på 2 846 innbyggere i 2018 og har prognoser om videre svak befolkningsøkning.

Av boliger er det totalt 1 510 eneboliger og 78 leiligheter i kommunen der 84,4% er selveier, og resterende er leietakere. Antall boligomsetninger ligger lavt, men med svak økning over det siste tiåret. Ellers er fritidsboligmarkedet attraktivt og man finner 1046 hytter i kommunen.

Det er en rekke boliger som ligger ute på markedet året rundt. Hvor man finner eneboliger, fritidsboliger og boligprosjekter. At det er en del boligprosjekter kan tyde på et godt boligmarked der det er en god etterspørsel i markedet.

Eiendomsmegler Tysnes

Selv om Tysnes ikke har det mest aktive boligmarkedet er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er noe som er positivt for deg som kunde, du kan da få en god megler, til en bedre pris.

Ønsker du ikke å bruke så mye tid på å kontakte flere meglere er du velkommen til å bruke vår tjeneste. Da vil du bli kontaktet innen 3 dager av de valgte meglerne.

Om Tysnes

Tysnes kommune består av 171 små og store øyer lengst nord i Sunnhordland, og befinner seg i Hordaland fylke. Kommunen har to tettsteder, Våge og Uggdal.

Naturen er preget av øyer som er svært fruktbare som gjør at det er noe dyrket jord, samt at Tysnes har det nest største skogarealet blant sunnhordlandskommunene. Jordbruket i kommunen er basert på husdyrhold, særlig storfe og sau ettersom det er flere gode beiteområder. I tillegg er det noe fiskeoppdrett i kommunen.

Ellers er det offentlig og privat tjenesteyting som er viktige næringer, samt noe industri innen bygge- og anleggsvirksomhet og verksted- og næringsmiddelindustri. Rundt 30% av de yrkesaktive har arbeid utenfor kommunen i de andre sunnhordlandskommunene og Bergen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer