Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tynset

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Tynset

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tynset så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tynset er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tynset?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tynset

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tynset

Bosetningen i Tynset er hovedsakelig konsentrert til kommunens administrasjonssenter ved samme navn. Tynset sentrum er riktignok kommunens eneste tettsted og huser rett oppunder 50 prosent av innbyggerne. Bygder som Kvikne, Fåset og Tylldal bør ikke forbigås unevnt. Ellers følger bebyggelsen stort sett Glomma. Det er for øvrig nesten 2 000 fritidsboliger i Tynset, og mange av disse finner man ved innsjøen Savalen.

Tynset er en av få østerdalskommuner som har opplevd befolkningsvekst siden andre verdenskrig, og ifølge prognosene skal veksten fortsette i årene som kommer. Noe av forklaringen på veksten kan være forholdsvis høy arbeidsinnvandring i kombinasjon med tilgjengelige arbeidsplasser i de sektorene som denne gruppen typisk søker seg inn i. Ellers bidrar Tynsets stedskvaliteter og godt utbygde tjenestetilbud til å gjøre kommunen attraktiv for mange.

Eiendomsmegler Tynset

Enten du skal kjøpe eller selge, lønner det seg å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene i kommunen. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Tynset.

Om Tynset

Tynset er den nordligste kommunen i Hedmark og regionsenteret i Nord-Østerdal. Kommunen huset inntil nylig verdens største spark. En rekord de dessverre mistet til Farsund kommune i Vest-Agder. Lykkeligvis har tynsetingene mye annet å være stolt av, som blant annet en levende seterkultur og flotte utmarksområder. De innbyr til friluftsaktiviteter av mange slag for besøkende så vel som fastboende.

Jordbruk er en viktig næringsvei. Og ettersom kommunen ligger såpass høyt over havet som den gjør, er det stort sett dyrehold og fôrproduksjon det går i. Spesielt melkekyr og sau finner man mye av. Ellers er det tjenesteytende næringer som preger de mer sentrumsnære områdene. Rørosbanen går for øvrig tvers gjennom Tynset, mens Rv. 3 deler kommunen i to på langs.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.