Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tydal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Tydal

Kjente og seriøse meglere i Tydal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Tydal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Tydal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tydal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tydal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tydal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tydal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tydal

Boligmarkedet i Tydal kommune besår kun av eneboliger, det er ikke bygget noen leiligheter her. De fleste eier egen bolig, men det er også mulig å leie noe for den som skulle trenge dette. Hele 36,9% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes et godt hyttemarked i Tydal, med 1536 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbygger jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Innenfor jordbruket er husdyrhold viktig, og det avvirkes også en god del skog. Det finnes mange arbeidsplasser knyttet til kraftverkene. Det finnes noe industri, denne er dominert av trevareindustrien. Turistnæringen gir også en del arbeidsplasser, og kommunen har både sommer- og vinterturisme.

Kommunen har en barnehage og en 1-10 skole. Det finnes flere aktive lag og foreninger, slik at fritidstilbudet for barn og unge er nokså godt. Kommunen har ingen videregående skole, men dette finnes blant annet i nabokommunen Selbu.

Rv. 705 er viktig for samferdsel i kommunen, denne går til Selbu og gir derifra forbindelse til E6 ved Hell i Stjørdal.

Om Tydal

Sørøst i Trøndelag fylke finner vi Tydal kommune. Kommunen har blant annet grense mot Sverige. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 781 innbyggere. Ås er kommunens administrative senter. Kommunen har ingen tettsteder.

Naturen i Tydal kommunen er variert, men preget av mye fjell. Store deler av Skarvan og Roltdalen nasjonalpark ligger i Tydal. Sylan er kommunens høyeste topp og ligger 1762 moh. Over 80% av kommunens samlede areal ligger over 600 moh. Kommunevåpnet, med tre kraftmaster, gjenspeiler at vannkraft er veldig viktig for kommunen. Er du turist i Tydal kan det være verdt å få med seg Tydal museum, Henfallet, Myntfunnet i Græsli og Kistafoss kraftstasjon.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tydal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg