Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tvedestrand

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Tvedestrand

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tvedestrand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tvedestrand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tvedestrand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tvedestrand

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tvedestrand

Litt under halvparten av kommunens befolkning holder til i byen. Ellers er bosetningen godt spredt ut over kommunen, med et naturlig tyngdepunkt i området rundt E18. Omkring 50 prosent av Tvedestrands sysselsatte befolkning har sitt arbeid utenfor kommunegrensen. 

Kommunen har også en god del innpendling fra de omkringliggende kommunene, og da spesielt Arendal, Risør og Vegårshei. Videre er det svært mye fritidsbebyggelse i kommunen, først og fremst beliggende i øy- og skjærgårdsområdene.

Folketallet i Tvedestrand har ligget stabilt rundt 6 000 de siste årene, og det forventes ikke at dette vil endre seg nevneverdig de neste 20 årene. 

Eiendomsmegler Tvedestrand

Uansett om det er snakk om kjøp eller salg, helårsbolig eller fritidseiendom, så er det viktig at du kommer i kontakt med en megler som kjenner det lokale markedet og tar hensyn til deg og dine behov. 

Benytt deg gjerne av vår tjeneste for å innhente tilbud fra flere meglere. Da vil du lettere få en god oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Tvedestrand.

Husk og inviter flere meglere på befaring. Det er viktig at du finner en lokal megler som du har god kjemi med. På denne måten vil boligsalgsprosessen bli mye enklere. 

Om Tvedestrand

Omtrent midt mellom Risør og Arendal, lengst inne i Oksefjorden, ligger Tvedestrand. Byen er administrasjonssenteret i kommunen. 

Og med et av Norges høyeste tettheter av bokhandler og antikvariater, stiller byen også sterkt som Sørlandets litteratursenter. Det er ikke for ingenting at byen gjerne kalles “Bokbyen ved Skagerrak”. 

Tvedestrand er imidlertid mer enn bare bøker. Her er muligheter for å ta en dukkert i landets største badepark, dra på holmetur i den karakteristiske sørlandsskjærgården eller å besøke et av Europas best bevarte tettsteder, Lyngør. 

Ferga tar man fra Gjeving, et lite stykke nord for sentrum. Den historieinteresserte anbefales også å legge turen innom Næs jernverksmuseeum, hvor Norges nasjonale jernverkshistorie blir ivaretatt. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.