Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Trysil

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Trysil

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Trysil så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Trysil er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Trysil?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Trysil

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Trysil

Bosetningen i Trysil er først og fremst konsentrert til hoveddalføret. Kommunesenteret Innbygda deler sammen med tettstedet Nybergsund på omkring 40 prosent av kommunens innbyggere. Ellers er bebyggelsen forholdsvis godt spredt ut over dalføret.

Trysil har flere hytter enn fastboende, og er med sine 7 000 fritidsboliger Norges nest største hyttekommune, kun slått av Ringsaker. Når det gjelder omsetning av fritidsboliger, er det imidlertid Trysil som topper statistikken.

Antallet fastboende i Trysil er og har lenge vært synkende. Ifølge prognosene forventes den trenden å fortsette de neste 20 årene. Med satsingen på sommeraktiviteter i Trysilfjellet, kan det rimeligvis ventes flere helårsarbeidsplasser i kommunen i årene som kommer. Hvordan det vil påvirke statistikken gjenstår imidlertid å se.

Eiendomsmegler Trysil

Ettersom boligmarkedet er såpass delt i Trysil, med svært høy omsetning av fritidsboliger, vil det å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene være viktig. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Trysil.

Om Trysil

Trysil ligger helt øst i Hedmark. Kommunen er gjennomskåret av Trysilelva på langs, og det tilhørende dalføret utgjør nesten hele kommunens utstrekning. Trysil er i likhet med mange andre Hedmark-kommuner en typisk jord- og skogbrukskommune. Omkring 10 prosent av Hedmarks totale skogavvirkning skriver seg fra Trysil, noe som har gitt god grobunn for trevareindustrien.

Mest kjent er Trysil allikevel som vintersportssted. Trysilfjellet ligger like vest for administrasjonssenteret Innbygda og har med sine 68 nedfarter og 29 heiser Norges største skianlegg. Her tilbringer besøkende fra hele landet, for ikke å si hele verden, mer enn 750 000 gjestedøgn i året. Den siste tiden er det også tilrettelagt for en rekke sommeraktiviteter i området, med blant annet klatring og terrengsykling som satsingsområder.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.