Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tromsø

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Tromsø

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tromsø så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tromsø er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tromsø?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tromsø

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tromsø 

Boligmarkedet i Tromsø kommune er en god miks av eneboliger og leiligheter. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes et godt leiemarked for de som måtte ønske dette. 

De aller fleste av byens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Store arbeidsgivere er blant annet Universitetssykehuset i Nord-Norge, Troms kraft, Coop Nord, Lufttransport AS, Macks ølbryggeri mfl. 

Tromsø har mange arbeidsplasser, skoler og hoteller. Noe som gjør at flere ønsker å bosette seg i byen. Da får man kort vei til både jobb og uteliv, samtidig som det bare er et steinkast unna vakker natur. 

Byen har også vært et av de mest populære stedene å bosette seg i Nord-Norge de siste årene. Det er kanskje derfor byen har fått kallenavnet «Nordens Paris».

Eiendomsmeglere Tromsø 

Har du en bolig som du skal selge i Tromsø søker du nok etter den beste megleren i Tromsø. Det er bra at du gjør forarbeid, men husk å kontakt flere meglere. 

Ved å kontakte flere meglere gjennom en anbudstjeneste vil meglerne vite at de konkurrer om deg som kunde. Og kanskje er det villige til å strekke seg enda litt lenger. 

Inviter de på befaring og deretter sammenlign alle tilbud og inntrykk. Husk at det er viktig at du finner en megler du har god kjemi med. Dette kan ha mye å si for boligsalget og selve prosessen. 

Om Tromsø

Tromsø er en by og kommune som ligger i Troms fylke. Dette er Nord-Norges største by, og består av 75.762 innbyggere. Byen består stort sett av de tre tettstedene Kvaløysletta, Tromsø og Tromsdalen. 

Hovedsete for Arktisk råd ligger i Tromsø, og en rekke sparebanker og forretningsbanker har byen som et sentrum. 

Ofte går Tromsø under navnene «Porten til ishavet» eller Nordens Paris», grunnen til dette er den internasjonale historien til byen som en utelivsby, handelsby og startplass. 

De største arbeidsplassene til byen er Universitetssykehuset Nord-Norge og Norges arktiske universitet (UiT).

Det finnes mange severdigheter i Tromsø, blant annet “Ishavskatedralen”(Tromsdalen kirke) med sin glassmosaikk. I bykjernen er husene særegne, de er bygget i trevirke og stammer fra tiden rundt 1820. 

Fra Tromsdalen kan du ta Fjellheisen(en gondolbane) opp til Fjellstua. Man kan ta båtturer ut i fjorden, der man kan være så heldig å få sett hval og spekkhoggere. Mange drar også til Tromsø for å se på nordlyset. 

Tromsø har egen lufthavn på Tromsøya, Langnes. Hurtigruten legger til fast i Tromsø sentrum. Det går også mange lokale båtruter fra Tromsø havn, til blant annet Harstad. E8 fra Finland ender i Tromsø. E6 går også gjennom kommunen. Innad i kommunen er veinettet godt utbygd, med blant annet Tromsøysundet og Tromsøybrua. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.