Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Torsken

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Torsken

Kjente og seriøse meglere i Torsken

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Torsken. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Torsken
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Torsken så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Torsken er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Torsken?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Torsken

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Torsken

Det er bare bygget eneboliger i Torsken kommune. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som skulle trenge dette. Kun 4,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er beskjedent, men bra sammenlignet med antall private boliger, da det er oppført i overkant av 200 hytter i kommunen.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer, primærnæringer og helse- og sosialtjenester. Havfiske er meget viktig for kommunen, og kommunens beliggenhet med nærhet til Vesterålen og andre fiskebanker i Sør-Troms er viktig. Kommunen har også noe fiskeoppdrett. All industri i kommunen er innenfor næringsmiddelindustrien, som utgjør omtrent 30% av kommunens arbeidsplasser. Det satset mye på turisme i Torsken. Av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber i underkant av 20% utenfor kommunen.

Torsken kommune har to barnehager, som ligger sammen med kommunens to 1-10 skoler. Torsken kommune har et variert fritidstilbud til barn og unge.

Fv. 86 og 232 er viktig for samferdsel i kommunen. Det finnes hurtigbåtforbindelse til Harstad, og fergeforbindelse (kun om sommeren) mellom Gryllefjord og Andenes i Nordland.

Om Torsken

Torsken kommune ligger vest i Troms fylke, ute i havgapet. Kommunen ligger på vestsiden av øya Senja. Gryllefjord er kommunens administrative senter. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 931 innbyggere. Gryllefjord er kommunens ene tettsted, det andre heter Torsken. Befolkningen i kommunen er ellers bosatt i typiske fiskevær.

Naturen er nok den største severdigheten i Torsken kommune. Her kan man oppleve hav og fiske. Idylliske fiskevær preger bebyggelsen. Kommunen har også noen fjellformasjoner, så kontrastene mellom hav og fjell er slående. Som i de andre kommunene i Troms kan du også i Torsken oppleve både midnattssol og nordlyset.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Torsken

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg