Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tokke

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Tokke

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tokke så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tokke er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tokke?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Tokke

Boligmarkedet i tokke er ikke et aktivt marked sammenlignet med de andre kommunene i Norge. Kommunen har 1239 eneboliger og 13 leiligheter. I følge SSB er prognosene at folketallet skal gå nedover og at flere flytte ut fra kommunen. Dette er selvfølgelig noe som påvirker markedet stort.

Tokke ligger landlig til og selv om markedet ikke er like aktivt, blir det fremdeles solgt og kjøpt boliger her. Det er et fint område for de som skal etablere seg, da man får mye hus for pengene.

Eiendomsmegler Tokke

Har du en bolig i Tokke som du vurdere å selge? Da kan det vært lurt å få tilbud fra flere forskjellige meglere, slik at du finner den rette. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og vil mest sannsynlig strekke seg enda lenger.

Videre er det viktig at du finner en megler som er lokalkjent og har erfaring med din type bolig. Det hjelper jo ikke om du får hjelp av en megler som er god på leiligheter, men som aldri har solgt en enebolig.

Når du har kontaktet de ulike meglerne kan det være lurt å invitere de på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en. Samtidig kan du stille kritiske spørsmål og finne den du har best kjemi med. Dette kan nemlig ha mye å si for utfallet av boligen.

Om Tokke

Tokke kommune ligger i Telemark fylke og grenser mot Bykle, Valle, Fyresdal, Seljord, Kviteseid og Vinje. Det var først i 1964 at kommunen ble opprettet, da Lårdal og Mo ble slått sammen. Kvannfjell med sine 1.537 meter over havet er det høyeste punktet i kommunen.

Tokke kommune finner man i enden av Telemarkskanalen. Kommunen har i tradisjon å eksportere brynestein, så langt tilbake som til vikingtiden. Kommunen består i dag av fire tettsteder, som er Åmdals Verk, Lårdal, Høydalsmo og Dalen. I dag er det 2.228 innbyggere som er bosatt i kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer