Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tjeldsund

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Tjeldsund

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tjeldsund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tjeldsund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tjeldsund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Tjeldsund

Bosetningen fordeler seg på fastlandet, Hinnøya og Tjeldøya, der den er relativt spredt rundt kysten, men med noe konsentrasjon rundt Ramsund som er kommunens eneste tettsted, og i tettbebyggelsen Fjelldal og Kongsvik. Det er altså en del bosetning i kommunesenteret Hol, som ligger på Tjeldøya. Antall boliger i kommunen er 612 eneboliger med 87% som er selveiere.

De fleste eier altså boligen sin. Ved siden av eneboliger finner man også noen fritidsboliger i kommunen, et antall på totalt 248 hytter (tall fra 2018). Ettersom svært mange arbeider utenfor kommunen er Tjeldsund i større grad et sted å bosette seg, noe som kan påvirke negativt på boligmarkedet og øke utflytting til andre kommuner for de som ønsker nærhet til arbeidsplassen. Innen aldersfordelingen ser man at det er en god del eldre, altså ikke yrkesaktive innbyggere.

Når det gjelder antall boligomsetninger i året har dette ligget på rundt 3-5 i året for perioden 2010-2014 ifølge SSB. Per dags dato (09.02.2019) ligger det 5 boliger ute for salg der prisantydningen går fra 720 000kr til 3 150 000kr, noe som utgjør en kvadratmeterpris fra 6 605kr til 19 000kr.

Om Tjeldsund

Tjeldsund kommune har et folketall på 1258 og ligger i Nordland fylke. Kommunen har vært preget av en nedgang i befolkningen, og videre forventet utvikling blir trolig en svak nedgang også de neste tiårene. Kommunen grenser til Lødingen, Kvæfjord, Harstad, Skånland, Evenes og Ofotfjorden.

Sysselsetting i kommunen er innen jordbruk med husdyrhold, særlig sauehold, men også melkeproduksjon. Det drives noe fiske av mindre betydning og hvalfangst og kystfiske, samt noe industri innen bygge- og anleggsvirksomhet. Kommunens hjørnesteinsbedrift er Ramsund Orlogsstasjon som er forsyningsbasen for Nord-Norge. Dette gjør at Tjeldsunds andel av arbeidsplasser i offentlig administrasjon ligger på 70%, noe som er den høyeste andelen blant kommunene i Nordland. Likevel arbeider svært mange av de yrkesaktive utenfor kommunen, der det i 2015 lå på 40%. Kommunene de arbeider i er de nærliggende kommunene Harstad, Skånland, Evenes og Lødingen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer