cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tjeldsund

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Tjeldsund

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tjeldsund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tjeldsund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tjeldsund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tjeldsund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tjeldsund

Bosetningen fordeler seg på fastlandet, Hinnøya og Tjeldøya, der den er relativt spredt rundt kysten, men med noe konsentrasjon rundt Ramsund som er kommunens eneste tettsted, og i tettbebyggelsen Fjelldal og Kongsvik. Det er altså en del bosetning i kommunesenteret Hol, som ligger på Tjeldøya. Antall boliger i kommunen er 612 eneboliger med 87% som er selveiere.

De fleste eier altså boligen sin. Ved siden av eneboliger finner man også noen fritidsboliger i kommunen, et antall på totalt 248 hytter (tall fra 2018). Ettersom svært mange arbeider utenfor kommunen er Tjeldsund i større grad et sted å bosette seg, noe som kan påvirke negativt på boligmarkedet og øke utflytting til andre kommuner for de som ønsker nærhet til arbeidsplassen. Innen aldersfordelingen ser man at det er en god del eldre, altså ikke yrkesaktive innbyggere.

Når det gjelder antall boligomsetninger i året har dette ligget på rundt 3-5 i året for perioden 2010-2014 ifølge SSB. Per dags dato (09.02.2019) ligger det 5 boliger ute for salg der prisantydningen går fra 720 000kr til 3 150 000kr, noe som utgjør en kvadratmeterpris fra 6 605kr til 19 000kr.

Om Tjeldsund

Tjeldsund kommune har et folketall på 1258 og ligger i Nordland fylke. Kommunen har vært preget av en nedgang i befolkningen, og videre forventet utvikling blir trolig en svak nedgang også de neste tiårene. Kommunen grenser til Lødingen, Kvæfjord, Harstad, Skånland, Evenes og Ofotfjorden.

Sysselsetting i kommunen er innen jordbruk med husdyrhold, særlig sauehold, men også melkeproduksjon. Det drives noe fiske av mindre betydning og hvalfangst og kystfiske, samt noe industri innen bygge- og anleggsvirksomhet. Kommunens hjørnesteinsbedrift er Ramsund Orlogsstasjon som er forsyningsbasen for Nord-Norge. Dette gjør at Tjeldsunds andel av arbeidsplasser i offentlig administrasjon ligger på 70%, noe som er den høyeste andelen blant kommunene i Nordland. Likevel arbeider svært mange av de yrkesaktive utenfor kommunen, der det i 2015 lå på 40%. Kommunene de arbeider i er de nærliggende kommunene Harstad, Skånland, Evenes og Lødingen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.