Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tinn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Tinn

Kjente og seriøse meglere i Tinn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Tinn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Tinn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tinn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tinn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tinn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tinn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tinn

Boligmarkedet i Tinn kommune har stagnert noe det siste året. Men sammenligner vi det med landsbasis har det hatt en liten, men stabil økning. Hvorfor boligmarkedet er tregt, er vanskelig å svare på. Men det kan ha noe med reduksjonen i antall innbyggere.

Totalt sett består Tinn kommune av flere fritidsboliger enn helårsboliger. Dette kan ha noe med den flott naturen og at folk ønsker å ta seg en tur på fjellet. Her har man rikelig med turmuligheter og kan nyte fridager ute i det frie.

Eiendomsmegler Tinn

Enten du har en fritidsbolig eller en helårsbolig er det viktig at du finner den beste megleren i Tinn kommune. Selv om det kun er få meglere som holder til i kommunen, er det flere som har kontorer i nabokommunene som konkurrerer om å få oppdrag i tinn kommune.

Variasjonen av pris, kvalitet og teknikker vil derfor variere stor. Bruk derfor litt tid på å møte flere meglere, slik at du finner den beste meglere til å selge din bolig i Tinn.

Om Tinn

Tinn er en kommune som ligger i Telemark fylke. Kommunen grenser mot Notodden, Hjartdal, Seljord, Vinje, Buskerud og omfatter store deler av Hardangervidda. Kommunen har store og vakre fjell og skogområder. Det var i 1964 at kommunen ble etabler, Tinn ble da slått sammen med Hovin kommune. I dag består kommunen av 5.784 innbyggere.

Stort sett består næringen til kommunen av skog- og jordbruk. Kommunen er også godt kjent for å være en kraftkommune, hvor det er ni forskjellige kraftverk. Dette er faktisk Norges 7 største kraftkommune. Den storslåtte naturen tiltrekker seg turister. De fleste innbyggerne i kommunen er bosatt rundt tettstedene Austbygde og Miland.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tinn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg