Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tinn

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Tinn

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tinn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tinn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tinn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Tinn

Boligmarkedet i Tinn kommune har stagnert noe det siste året. Men sammenligner vi det med landsbasis har det hatt en liten, men stabil økning. Hvorfor boligmarkedet er tregt, er vanskelig å svare på. Men det kan ha noe med reduksjonen i antall innbyggere.

Totalt sett består Tinn kommune av flere fritidsboliger enn helårsboliger. Dette kan ha noe med den flott naturen og at folk ønsker å ta seg en tur på fjellet. Her har man rikelig med turmuligheter og kan nyte fridager ute i det frie.

Eiendomsmegler Tinn

Enten du har en fritidsbolig eller en helårsbolig er det viktig at du finner den beste megleren i Tinn kommune. Selv om det kun er få meglere som holder til i kommunen, er det flere som har kontorer i nabokommunene som konkurrerer om å få oppdrag i tinn kommune.

Variasjonen av pris, kvalitet og teknikker vil derfor variere stor. Bruk derfor litt tid på å møte flere meglere, slik at du finner den beste meglere til å selge din bolig i Tinn.

Om Tinn

Tinn er en kommune som ligger i Telemark fylke. Kommunen grenser mot Notodden, Hjartdal, Seljord, Vinje, Buskerud og omfatter store deler av Hardangervidda. Kommunen har store og vakre fjell og skogområder. Det var i 1964 at kommunen ble etabler, Tinn ble da slått sammen med Hovin kommune. I dag består kommunen av 5.784 innbyggere.

Stort sett består næringen til kommunen av skog- og jordbruk. Kommunen er også godt kjent for å være en kraftkommune, hvor det er ni forskjellige kraftverk. Dette er faktisk Norges 7 største kraftkommune. Den storslåtte naturen tiltrekker seg turister. De fleste innbyggerne i kommunen er bosatt rundt tettstedene Austbygde og Miland.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer