Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tingvoll

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Tingvoll

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tingvoll så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tingvoll er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tingvoll?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Tingvoll

Man kan trygt si at #Boligmarkedet i Tingvoll kommune består av eneboliger, det er kun bygget 12 leiligheter i kommunen. De aller fleste eier egen bolig, men man får også leid seg noe hvis man har behov for dette. 28,1% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes et godt hyttemarked på Tingvoll, hele 1020 hytter er oppført.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruket har vekt på husdyrhold, og det avvikles en god del skog i kommunen. Over halvparten av arealet i kommunen er skog. Industrien i kommunen er beskjeden hvis man sammenligner med andre kommuner i fylket, med hovedvekt på tekstilindustri. Næringsmiddelindustrien står også for en del arbeidsplasser. I 2016 fikk Tingvollost pris for sin blåmuggost “kraftkar”. I underkant av 40% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Kommunen har tre barnehager, to 1-10 skoler og et oppvekstsenter (barnehage og skole i ett). Tingvoll har også en videregående skole. Kommunen har flere fritidstilbud for barn og unge.

Viktige veier for samferdsel er E39 og rv.70.

Om Tingvoll

Tingvoll kommune, på Nordmøre, ligger i Møre og Romsdal fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 3045 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også for Tingvoll, eller Tingvollsvågen. Dette er også kommunens eneste tettsted.

Naturen er preget av både fjell og fjorder. Høyeste topp er Smisetnebba som ligger 1175,5 moh. Tingvoll har vært en sentral plass på Nordmøre, historisk sett. Man har funnet bosettinger her tilbake til tidlig steinalder(fosnaboplasser). På Aspa ligger det flere høye bautasteiner. Du kan besøke Tingvoll museum hvis du er i kommunen. Landets største bergmaling ligger på Hindhammar i Tingvoll.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer