cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Time

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Time

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Time så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Time er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Time?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Time

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Time

Boligmarkedet i Time kommune er i hovedsak preget av eneboliger, men det finnes også en god del leiligheter. De aller fleste eier bolig, men for de som ønsker finnes det et leiemarked. Kun 7,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer, noe som kan virke litt rart ettersom jordbruk er såpass viktig for kommunen. Hyttemarkedet er svært lite, kun 54 hytter er bygget i Time kommune.

I følge SSB er det spådd en befolkningsvekst i årene fremover. Noe som igjen kan gi en dominoeffekt til boligmarkedet i kommunen. Man ser at flere velger å flytte hit og investere i bolig.

Årsaken til en økning i boligmarkedet og befolkningen kan være den korte avstanden til Stavanger og gode tilbud i kommunen. Man kan bo litt landlig samtidig som det er sentralt. I tillegg virker det nok positivt inn at boligprisene er lavere her enn rett utenfor Stavanger og i byen.

Eiendomsmegler Time

Med et aktivt boligmarked følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er noe du kan bruke til din fordel. Ved å bruke en anbudstjeneste for eksempel, da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde og er villig til å strekke seg enda lenger.

Vi anbefaler at du finner en megler som har gode lokalkunnskaper, og kunnskaper om din type bolig. Det hjelper ikke om en megler er kjempe flink på leiligheter om du skal selge et hus. Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med meglerne. Deretter kan du invitere de på befaring. Da får du et bedre grunnlag for å finne den rette megleren for din bolig.

Om Time

På Jæren, i Rogaland fylke, ligger Time kommune. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 18.799 innbyggere. Time sitt administrative senter heter Bryne. Kommunen har tre andre tettsteder i tillegg til Bryne; Kvernaland, Lyefjell og Undheim. Kommunens målform er nynorsk og over 90% av kommunens innbyggere har dette som hovedmål.

Jordbruket er viktig for Time, da med vekt på husdyrhold som ellers på Jæren. Industrien er også meget viktig for Time, da kan man særlig snakke om verkstedsindustrien med vekt på metall- og maskinvareindustri.

Fordi om jordbruket er viktig i kommunen, sysselsetter industrien over dobbelt så mange. Det er viktig å nevne at over 60% av kommunens innbyggere pendler ut av kommunen for å jobbe. Samtidig er over halvparten av de som jobber i Time bosatt utenfor kommunen.

Bryne er et viktig handels- og servicesenter, og er også regionssenter for Jæren. Også på Kvernaland, nord i kommunen, finner man et rikt næringsliv. Kvernaland ASA har fabrikk i Time, og er landets største produsent av landbruksmaskiner.

Time har 22 barnehager og seks barneskoler. Kommunen har tre ungdomsskoler. På Bryne ligger også Bryne videregående skole. Kommunen tilbyr et bredt utvalg av fritidsaktiviteter.

Sørlandsbanen går gjennom kommunen, med stoppested på Bryne. Det går hyppige avganger med både lokal- og regiontåg. Fv. 44 går så vidt innom kommunen, og E39 går like utenfor. Det finnes flere lokalbusser til nærliggende kommuner. Det tar ca 30 minutter mellom Bryne og Stavanger med bil. Til Egersund kjører man på omtrent en time.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer