Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sykkylven

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sykkylven

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sykkylven så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sykkylven er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sykkylven?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sykkylven

#Boligmarkedet i Sykkylven består i all hovedsak av eneboliger, men det er også bygget i overkant av 100 leiligheter. De fleste er selveiere, men det finnes et boligmarked i Sykkylven for den som skulle ønske eller trenge dette. 12,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Ønsker du å kjøpe hytte i kommunen har du god mulighet til dette, da det er bygget 651 hytter i Sykkylven.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Industrien står for omtrent 50% av kommunens arbeidsplasser. Møbel- og innredningsproduksjon er helt klart dominerende, og her må Ekornes trekkes frem som hjørnesteinsbedrift. Jordbruket er av liten betydning og dreier seg i all hovedsak om husdyrhold. Omtrent 20% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Sykkylven har fem kommunale barnehager og fire private. Det ligger seks barneskoler og en ungdomsskole i kommunen. Sykkylven har også en egen videregående skole. Kommunen har et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge, samt mange lag og foreninger.

Sykkylven har fergeforbindelse med Ålesund, via fv. 60. E39 er også viktig for samferdsel i kommunen.

Om Sykkylven

Sykkylven kommune ligger på Sunnmøre, i Møre og Romsdal. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 7657 innbyggere. Kommunens administrative senter er Aure. I tillegg til Aure har kommunen to andre tettsteder; Ikornnes og Straumgjerde. Over 70% av kommunens innbyggere bor i tettstedene. Sykkylven har nynorsk som målform og 99,3% av innbyggerne har dette som hovedmål.

Råna er kommunens høyeste topp og ligger 1585 moh. Sykkylven ligger midt i Sunnmørsalpene og er et populært turistmål. Her finnes opplevelser for de fleste, fisking i fjorden eller i fjellvann, turer i fjellene, isbrevanding og mye mer. Sykkylven har en småbåthavn og alpinanlegg. Det finnes mange merkede turstier i området.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer