Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Svelvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Svelvik

Kjente og seriøse meglere i Svelvik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Svelvik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Svelvik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Svelvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Svelvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Svelvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Svelvik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Svelvik

Boligmarkedet i Svelvik har utviklet seg positivt det siste året med 2 %. Det har også vært en økning i antall solgte boliger. Grunnen til dette kan være at Svelvik er et sentralt område, med kort avstand til større byer som Drammen, utenat prisene er alt for høye. 

Den flotte naturen med sjø og skog kan også ha en påvirkning for at flere ønsker å flytte hit. De som etablerer seg, ser ofte på Svelvik som et alternativ. Da det ligger sentralt samtidig som det ligger utenfor byene. 

Eiendomsmegler Svelvik

Har du en bolig i Svelvik som du vurderer å selge bør du bruke litt tid på å finne den beste megleren til oppdraget. Det er nemlig flere meglere, men prisen og kvaliteten vil variere. Det kan derfor være lurt å sammenligne flere slik at du finner den rette. 

Ønsker du ikke å bruke så mye tid på det er du velkomment il å fylle ut skjemaet vårt. Da vil du komme i kontakt med flere lokale meglere, samtidig få god tilbud. Deretter er det bare å sammenligne og velge det beste. 

Om Svelvik

Svelvik by og kommune ligger helt nordøst i Vestfold kommune, ved Drammensfjorden. Det er særlig langs kysten av Svelvik at de fleste ønsker å bosette seg. Innenfor kysten finner man flere jordbruksområder og skogkledde åser. 

I dag er det 6.659 innbyggere som har bosatt seg i kommunen.

I 1845 ble Svelvik et ladested som vinterhavn for Drammen og seilskuteby. I 1998 fikk Svelvik vedtok kommunen at Svelvik kunne betegne seg selv som en by.
 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Svelvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg