Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Surnadal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Surnadal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Surnadal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Surnadal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Surnadal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Surnadal

Det er eneboliger som preget #Boligmarkedet i Surnadal kommune, men det er bygget 136 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men er du i behov av å leie har du mulighet til dette også. 25,5% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Surnadal kan virke som et yndet feriested, da det er hele 1360 hytter i kommunen.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Sammenlignet med andre kommuner i fylket er jordbruket viktig, da med fokus på husdyrhold og kornproduksjon. Gummi-, plast- og mineralsk industri er den viktigste industrien i kommunen. Det finnes også noe trelast og trevareindustri. Det ligger en mindre kalksteinsgruve i kommunen. Turisme er viktig for Surnadal, og det holdet blant annet flere festivaler her i løpet av sommeren. Omtrent 20% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommune.

Kommunen har totalt ni barnehager, åtte kommunale og en privat. Det ligger fire barneskoler i Surnadal og en ungdomsskole. Surnadal har en videregående skole og en folkehøgskole. Ellers har kommunen et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fv. 65 og E39 er viktige veier for samferdsel i kommunen.

Om Surnadal

Surnadal kommune, på Nordmøre, ligger i Møre og Romsdal fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 5928 innbyggere. Skei er kommunens administrative senter. I tillegg til Skei har kommunen tettstedet Glærem. Omtrent halvparten av kommunens innbyggere bor i tettstedene. Surnadal har nynorsk som målform og 79,7% av kommunens innbyggere har dette som hovedmål

Naturen i kommunen er i hovedsak preget av daler og fjorder. Kommunens høyeste topp er Snota som ligger 1669 moh. Surnadal ligger ved foten av Trollheimen. Elva Surna er en bra lakseelv, og et stort trekkplaster for turisme i kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer