Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Suldal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Suldal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Suldal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Suldal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Suldal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Suldal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Suldal

Boligmarkedet i Suldal er preget av eneboliger, men det finnes drøyt 60 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked for de som ønsker det. Ønsker du å kjøpe hytte i Suldal er det gode muligheter for det, da det er bygget 1891 hytter i kommunen.

Jordbruk er viktig, særlig med tanke på storfe og sauehold. Langs fjorden er det en del fruktdyrking, da med hovedvekt på plommer. Industrien er dominert av bergverk, i Suldal finner vi et av Norges største pukkverk – Norsk stein AS. Verksted- og trevareindustrien er også viktig for kommunen. Det er 17% av de yrkesaktive i Suldal kommune som arbeider utenfor kommunen, noe som er relativt lavt sammenlignet med andre kommuner i Ryfylke.

Det finnes sju barnehager i Suldal kommune. Kommunen har seks barneskoler og en 1-10 skole. Barna må blant annet til Sauda for å gå på ungdomsskolen. Det ligger en avdeling av Sauda videregående skole i Sand. Kommunen er også vertskommune for Topp Volley Norge. Ellers har Suldal et godt tilbud av fritidsaktiviteter for store og små.

Det går to hovedveier gjennom kommunen; rv. 13 og fv. 46. Det går ekspressbåter fra Sand til Sauda og Stavanger. Ryfylke har lokalbusser som trafikkerer kommunen.

Eiendomsmegler Suldal

Selv om Suldal ikke har det mest aktive boligmarkedet er det flere meglere som kan hjelpe deg med å selge boligen din. Er du usikker på hvordan du skal gå frem? Da kan du gjerne bruke tjenesten vår. Da fyller du ut ett skjema, deretter kontakter de valgte meglerne deg med ett uforpliktende tilbud.

Før du tar ett endelig valg kan det være lurt å invitere de forskjellige meglerne på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en. Deretter blir det lettere å ta en helhetsbeslutning, slik at du velger den beste megleren.

Om Suldal

Suldal kommune ligger i den delen av Rogaland som kalles Ryfylke. Suldal er Rogalands største kommune målt etter areal, hele 1373 kvadratkilometer. Det administrative sentret i Suldal heter Sand, som også er kommunens eneste tettsted. I 2018 hadde kommunen 3.811 innbyggere. Kommunens høyeste topp er Vassdalseggi som ligger 1658,2 moh.

Noen kjente severdigheter i Suldal kommune er Napen og Snønuten. Ellers har kommunen mange merkede løyper og turstier.

Jordbruket er viktig for kommunen, da med vekt på husdyrhold. Man finner mest sau og storfe. Det dyrkes også noe frukt i Suldal, særlig plommer. Skogsdriften er også viktig for kommunen, Suldal har Rogalands største areal av skog. Vannkraft er viktig, Suldal er Norges største kraftkommune.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.