Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sula

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Sula

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sula så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sula er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sula?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sula

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sula

#Boligmarkedet i Sula kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det er også bygget noen leiligheter. De fleste er selveiere, men hvis man er på utkikk etter noe å leie er det muligheter for det også. Det er kun 3,1% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er lite, med kun 89 oppførte hytter.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Industrien dominerer arbeidsplassene i kommunen, da særlig verkstedsindustrien med bygging og reparasjon av skip og oljeplattformer. Næringsmiddelindustrien og tekstilindustrien er også viktig for kommunen. Den store mengden turister skaper mange arbeidsplasser i kommunen. Hele 56% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen, da i hovedsak i Ålesund.

Sula kommune har ni barnehager. Det ligger fire barneskoler og en ungdomsskole i kommunen. Nærmeste videregående skole ligger nok i Ålesund. Kommunen har et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Det går flere fergeforbindelser fra Sula og til nærliggende kommuner. Til Ålesund går det hurtigbåt. E39 er viktig for samferdselen i kommunen.

Om Sula

Sula kommune, i Møre og Romsdal, er en øykommune omringet av Ålesund, Giske, Hareid og Ørsta. Kommunen består av hovedøya Sula og noen mindre øyer. Kommunens administrative senter heter for Langevåg. Sula kommune er en del av tettstedet Ålesund. Sula har nynorsk som målform og 99,2% av kommunens innbyggere har dette som hovedmål.

Sula er en av de miste kommunene i Møre og Romsdal, men en av de mest folketette. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 9271 innbyggere.

Aktuelle severdigheter i kommunen er blant annet Devold tekstilmuseum, Dampskipet D/S Thorvold og Johansplattingen(tørrfisk). Det er kort vei inn til Ålesund, med alle muligheter byen har å by på.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.