Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stryn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Stryn

Kjente og seriøse meglere i Stryn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Stryn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Stryn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stryn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stryn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stryn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Stryn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Stryn

Bosetning i Stryn er ved elvemunningene og langs fjordsidene, men de fleste bor i tettstedet og kommunesenteret Stryn, Olden, Innvik, Loen og Utvik. Folketallet ligger i dag på rundt 7000 og hadde en økning på 2,3 prosent i periode 1996-2006.

Prognoser viser at folketallet kommer til å øke fremover og man ser også at i boligmarkedet har gjennomsnittlig kvadratmeterpris steget. I 2015 var snittet på kvadratmeterpris 16 266 kr, mens i 2017 har dette steget til 20 697. Boliger omsatt har også hatt en økning, noe som tyder på at det er noe boligomsetninger.

Om Stryn

Stryn er en kommune i fylket Sogn og Fjordane, med et innbyggertall på 7 195 (2018). Kommunen ligger innerst i Nordfjorden og er preget av fjell og dalområder. Stryn grenser til Møre og Romsdal i nord og Oppland i øst, samt Luster. Lodalskåpa er det største fjellet på 2083 moh., og man finner tre store vassdrag med navnene Stryneelva, Loelva og Oldeelva. De to sistnevnte har kilder fra Jostedalsbreen som også ligger delvis i kommunen.

I næringslivet er det jordbruk som dominerer med melk- og kjøttproduksjon,

frukt- og bærdyrking og skogbruk. I tillegg er det en del høns og geit. I fylket er Stryn den tredje største kommunen innen skogbruk. Videre sysselsettes en del innen industri i flere av tettstedene, der nærings- og nytelsesmiddelindustrien sysselsetter 45% innen industri. Videre er trevare og metallvareindustri viktig, samt noe mindre småindustrier innen tekstil, møbler og mineralske produkter.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stryn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg