Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stranda

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Stranda

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stranda så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stranda er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stranda?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Stranda

#Boligmarkedet i Stranda består i hovedsak av eneboliger, men det er også bygget en del leiligheter. De fleste eier egen bolig, men du får leid det noe hvis dette skulle være av interesse. 18,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Har du lyst på hytte i Stranda er det absolutt gode muligheter for dette, da det er bygget over 840 hytter i kommunen.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer. Stranda er i all hovedsak en industrikommune. Over 40% av kommunens arbeidsplasser er knyttet til industrien. Hjørnesteinsbedrifter er Stabburet Stranda, som blant annet lager Grandiosa, og Grilstad avd. Stranda. Omtrent 19% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor Stranda. Turismen er viktig og har økt de siste årene, særlig rundt Geiranger.

Kommunen har fem kommunale barnehager og to private. Det ligger fire barneskoler og en ungdomsskole i kommunen. Stranda har en videregående skole som tilbyr fem utdanningslinjer, blant annet idrettslinje og hotell- og restaurantfag.

Viktige veier for samferdsel er fv. 60, 650 og 63. E39 går også gjennom kommunen. Nærmeste flyplasser blir enten Ålesund eller Volda-Ørsta flyplass. Herfra går det busser videre til Stranda.

Om Stranda

Stranda kommune ligger på Sunnmøre, i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 4565 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Stranda. I tillegg til tettstedet Stranda finner vi også tettstedet Hellesylt. Over 70% av kommunens innbyggere bor i tettstedene.

Kommunen har nynorsk som hovedmål og 99,6% av innbyggerne har dette som hovedmål. Blåfjellet er kommunens høyeste topp og ligger 1775,2 moh.

Stranda har mye å by på sommer som vinter. Om sommeren kan man padle kajakk, gå turer i fjellet, oppleve juving, ta gondolbanen fra Strandafjellet skisenter og mye mer. Om vinteren er det gode muligheter for alpinkjøring med spektakulær utsikt over fjorden.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer