Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Strand

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Strand

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Strand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Strand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Strand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Strand

Boligmarkedet i Strand kommune er i all hovedsak preget av eneboliger, men det finnes også bort imot 280 leiligheter. De aller fleste eier bolig, men det finnes et leiemarked for den som ønsker dette. Vurderer du hytte er det også gode muligheter for det.

Hovedvekten av innbyggerne i Strand kommune arbeider innenfor sekundærnæringer. Mange jobber også innenfor varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Viktige arbeidsplasser er Stavanger Steel og Tau mølle. Omtrent 39% av kommunens innbyggere arbeider utenfor kommunen, da i hovedsak i Stavanger og kommunene på Jæren.

Strand har fire kommunale og seks private barnehager. Det ligger fire barneskoler og to ungdomsskoler i kommunen. Strand videregående skole ligger på Tau. Kommunen har et godt tilbud i form av fritidsaktiviteter og kan skilte med gode turmuligheter og flott natur.

Rv. 13 går gjennom Strand kommune. Det går flere ferger til blant annet Stavanger. Med Ryfastforbindelsen vil kommunen har fergefri forbindelse til Stavangerområdet. Ryfylke har flere bussforbindelser som også går i og til Strand kommune.

Om Strand

Strand kommune ligger i den delen av Rogaland som kalles for Ryfylke. Kommunens administrative senter heter for Jørpeland, i tillegg har kommunen også tettstedet Tau. I 2018 hadde Strand 12.705 innbyggere. Jørpeland har hatt bystatus siden 1998.

Industrien er den viktigste næringen i Strand, etter offentlig administrasjon og tjenesteyting. Stavanger Steel, som ligger på Jørpeland, er en viktig bedrift for kommunen. Verkstedsindustri og næringsmiddelindustri er også viktige. Jordbruket er preget av husdyrhold, da særlig sau og storfe, samt fruktdyrking.

Turisme er også viktig for kommunen. Strand kan by på meget vakker natur. Preikestolshytta og veien opp til Preikestolen ligger i Strand kommune, men selve Preikestolen ligger i nabokommunen Forsand.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer