Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Storfjord

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Storfjord

Kjente og seriøse meglere i Storfjord

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Storfjord. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Storfjord
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Storfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Storfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Storfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Storfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Storfjord

Det er kun bygget eneboliger i Storfjord kommune. De fleste eier bolig, men det finnes også et lite leiemarked for den som måtte trenge dette. 17,4% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er beskjedent, med i overkant av 300 oppførte hytter.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og primærnæringer. Husdyrhold preget jordbruket, det drives også med noe fiske og fiskeoppdrett. Det er mange arbeidsplassen innenfor servicevirksomheten, det satses på turisme, og det finnes hotell, campingplasser og forretninger. Industrien er beskjeden, med hovedvekt på metallvareindustri. Kommunen har hele fem kraftverk. I underkant av 40% av kommunens innbyggere jobber utenfor Storfjord.

Storfjord kommune har en privat og to kommunale barnehager. Skibotn skole og Hatteng skole er kommunens to skoler, begge er 1-10 skoler. Nærmeste videregående skoler blir nok Nord-Troms videregående skole eller Bardufoss videregående. Storfjord har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både E6 og E8 er viktig for samferdsel i kommunen. E8 går inn i Finland. E6 og E8 møtes i Skibotn. Eller er fv. 868, 322 og 321 viktige for kommunen.

Om Storfjord

Storfjord kommune ligger nordøst i Troms fylke. Kommunen har grense mot både Finland og Sverige. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 1841 innbyggere. På nordsamisk heter kommunen for Omasvuotna. Kommunens administrative senter heter for Oteren. Skibotn er kommunens eneste tettsted. Treriksrøysa kalles det stedet der Norge, Sverige og Finland møtes.

Vassdalsfjellet er kommunens høyeste topp og ligger 1587 moh. Otertind er også en kjent topp i Storfjord kommune. Den ligger 1354 moh. Det ligger fire naturreservat i eller i umiddelbar nærhet til kommunen. Storfjord er kjent for sitt gode klima med få nedbørsdager. Vil du ut og gå breetur, kan du ta turen til Steindalsbreen. Ellers kan du også her, som i de andre Troms-kommunene, oppleve både nordlyset og midnattssolen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Storfjord

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg