Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stord

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Stord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Stord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Stord

Selv om Stord ikke har et like aktivt boligmarked som mange andre norske byer, blir det fortsatt solgt og kjøpt mange boliger hvert år. Det gjelder både eneboliger, leiligheter og fritidsboliger. 

Kommunen består av 5 797 eneboliger og 1 326 leiligheter, hvor 81,1% er selveier og 12,4% er leietaker. Det er også en del fritidsboliger i kommunen.

Stord er et attraktivt sted å bo med flere arbeidsplasser. Med tanke på at det er så mange som pendler til kommunen for arbeid kan dette tyde på at etterspørselen på bolig er stor. 

Med mange arbeidsplasser og lave boligpriser er det flere som ser på Stord som et attraktivt sted å bosette seg. I tillegg gir nærheten til Bergen by et ekstra pluss for mange. 

Eiendomsmegler Stord

Med flere som selger og kjøper hvert år, følger det naturligvis med meglere som kriger om de samme kundene. I Stord finner man blant annet EiendomsMegler 1 og mange flere meglerforetak å velge mellom. 

Dersom du skal selge boligen din bør du innhente tilbud fra flere meglere. Pass på at du finner en megler som kjenner nabolaget og din type bolig godt. 

Vi anbefaler at du bruker en sammenligningstjeneste. Du er velkommen til å bruke vår. Deretter bør du invitere meglerne på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av hver og en. 

Om Stord

Stord er en by og kommune i Hordaland fylke. Kommunen består av den sørøstlige halvparten av øya Stord, øyene Huglo og Føyno, og noen mindre øyer som er ubebodde. Kommunen grenser mot Fitjar, og har ellers grenser i sjøen til Tysnes, Sveio, Bømlo, Etne og Austevoll. 

Kommunesenteret er Leirvik der de fleste er bosatt, samt i tettstedet Sagvåg. Folketallet i Stord ligger på 18 699 innbyggere og har prognoser om videre økning i folketallet til 2040. Der det prognostiseres til 21 889 innbyggere. 

Det var først i 1997 at Stord fikk bystatus. Styret fikk faktisk vedtatt at hele kommunen skulle få denne statusen. I dag er det den nest største byen i Hordaland. 

Innen næringslivet er det industri, håndverk og gruvedrift som har vært hovednæringen. Mens i dag er det bygge- og anleggsvirksomhet, verkstedindustri og innen varehandel og hotell- og restaurantvirksomhet.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.