Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stor-Elvdal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Stor-Elvdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stor-Elvdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stor-Elvdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stor-Elvdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Stor-Elvdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Stor-Elvdal

Kommunens administrasjonssenter og eneste tettsted, Koppang, huser i underkant av halvparten av Stor-Elvdals befolkning. Ellers finner vi hovedtyngden av bosetningen langs Glommas bredder. Stor-Elvdal er med sine mer enn 2 000 fritidsboliger en betydelig hyttekommune. Fritidsbebyggelsen er hovedsakelig konsentrert til høyereliggende hyttefelt, og da spesielt omkring fjellbygda Sollia.

Innbyggertallet i kommunen har vært og er fremdeles synkende. Videre viser prognosene at denne trenden sannsynligvis vil vedvare de neste 20 årene. Fraværende eller negativ vekst samt liten omsetningsaktivitet kan tyde på at boligmarkedet i Stor-Elvdal er et såkalt “kjøpers marked”. Et mer aktivt hyttemarked gjør opp for noe av det, men Stor-Elvdal er fremdeles en kommune hvor det er mulig å realisere småbruksdrømmen uten at det koster skjorta.

Eiendomsmegler Stor-Elvdal

Med et aktiv boligmarked følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dersom du skal selge boligen din er det viktig at du finner en megler som er lokalkjent. Dette kan ha mye å si for utfallet av boligsalget.

Du er velkommen til å benytte det av vårt skjema, for å komme i kontakt med flere lokale meglere. Ved å bruke en anbudstjeneste som vår, vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger.

Om Stor-Elvdal

Mens han sto og speidet utover Koppangsøyene, skal Bjørnstjerne Bjørnson angivelig ha sammenlignet Stor-Elvdal med Rhindalen. Nordens Rhindal eller ei, ferskvannsdelta som Koppangsøyene utgjør er i alle fall unik i skandinavisk sammenheng. Her deler Glomma seg opp i flere mindre elveløp som slynger seg labyrintisk mellom de flate øyene. På øyene drives det ennå en del jordbruk, mens strømmene mellom dem tilbyr ypperlige forhold blant annet for padling og fisking.

Foruten en flott og variert natur, kan Stor-Elvdal skilte med gode oppvekstsvilkår og et skoletilbud som inkluderer videregående skole og en avdeling av Høgskolen i Innlandet. Skogbruk og tilhørende industrier er viktige næringsveier i Stor-Elvdal, og det kjente Imsdalen-vannet tappes også her.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.