cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stjørdal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Stjørdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stjørdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stjørdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stjørdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Stjørdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Stjørdal kommune

Boligmarkedet i Stjørdal kommune er preget av både eneboliger og leiligheter, men med hovedvekt på eneboliger. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et godt leiemarked for den som skulle trenge dette. 14,3 prosent av kommunens innbygger bor på landbrukseiendommer.

Hyttemarkedet i kommunen er moderat, med 1091 oppførte hytter. 
De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Korn- og potetdyrking preget jordbruket, og Stjørdal er en av fylkets største jordbrukskommuner. Det drives også en del husdyrhold, med vekt på storfe og høns.

Innenfor industrien er det verkstedsindustri, produksjon av mineralske produkter og gummi- og plastvareindustrien som står for de fleste arbeidsplassene. Driftsadministrasjonen for Heidrunfeltet ligger i Stjørdal kommune, dette gir arbeidsplasser relatert til oljenæringen. I tillegg gir flyplassen mange arbeidsplasser. 

Om Stjørdal 

Øst for Trondheim, i Trøndelag fylke, ligger Stjørdal kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 24 019 innbyggere. Stjørdalshalsen er kommunens administrative senter. I tillegg har kommunene tettstedene Hell, Hegra og Skatval. Folketallet i kommunen er økende de siste årene, mye takket vare tilflytting. 

Naturen i kommunen er variert, særlig der kommunen grenser mot Meråker finner man høye fjell. Kommunens høyeste topp er Storskarven som ligger 1171 moh. Klimaet i kommunen bærer preg av både innlandsklima og kystklima, alt etter om du befinner deg øst eller vest i kommunen.

I øst finner man som sagt flere høye fjell, mens i vest ligger fjorden og Norskehavet rett utenfor. Som turist i kommunen kan du blant annet besøke Hell stasjon, Steinvikholm slott, Hegra festning og mye annet. 

Stjørdal kommunen har fem barnehager, 10 barneskoler og tre ungdomsskoler. Ole Vig videregående skole ligger i Stjørdal kommune og tilbyr en rekke utdanningsprogram. Det finnes mange aktive lag og foreninger i kommunen, slik at tilbudet av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge er godt. 

E6 og E14 er viktig for samferdsel i kommunen. Nordlandsbanen går gjennom Stjørdal og Trondheim Lufthavn Værnes ligger i kommunen. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.