cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Steigen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Steigen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Steigen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Steigen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Steigen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Steigen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Steigen

Bosetningen i Steigen er relativt spredt og det er heller ingen tettsteder i kommunen, selv om det er en viss konsentrasjon i og omkring kommunesenteret Leinesfjord. Andre steder det er noe mer bosetning er Nordfold, Leines, Helnessund, Nordskot og Bogen. Flere av de bosatte i Steigen velger å arbeide utenfor kommunen, der 19% arbeider i en av de nærliggende kommunene slik som Bodø, andre kommuner i Salten og Hamarøy/Tysfjord.

Tall fra 2018 viser at befolkningen ligger på 2 571 innbyggere med tall for forventet utvikling på en svak nedgang. I Steigen finner man 1 307 eneboliger og 17 leiligheter der de fleste er selveiere (86,3%). Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for eneboliger lå på 15 591kr i 2018, noe som er en betydningsfull økning siden 2017 da kvadratmeter-snittprisen lå på 11 293kr.

Dette kan tyde på et godt boligmarked der Steigen er et attraktivt sted å bo, samt at flere velger å bosette seg i kommunen selv om de har arbeidsplass utenfor kommunen. I tillegg er det en del hytter i kommunen, der tall fra 2018 viser at det er 529 fritidsboliger.

Om Steigen

Steigen kommune er en del av Salten og ligger i Nordland fylke. Selve kommunen omfatter land rundt Nordfolda, Sagfjorden med fjellområder og øyene som ligger utenfor der Engeløya og Lundøya er de største. Kommunen grenser mot Hamarøy, Sørfold, Folda og Bodø. Av natur er det fastlandet med strandflater og berglendt natur, men også spisse tinder der høyeste punkt er Helldalisen på 1352 moh. I tillegg er det en rekke holmer og skjær i kommunen, samt øyene noe som gir et variert naturlandskap.

Når det gjelder arbeidsplasser er Steigen en typisk primærnæringskommune med jordbruk som viktigste arbeidsplass innen husdyrhold, melkeproduksjon og sauehold. I tillegg er fiskerinæring viktig der det er både fiskeflåter og oppdrett av laks i anlegg. Det er også noe industri, men dette utgjør ikke den store sysselsettingen, og dreier seg i all hovedsak om industri knyttet til fisket som næringsmiddel-, tekstil- og maskindustri.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.