Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stathelle

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Stathelle

Kjente og seriøse meglere i Stathelle

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Stathelle. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Stathelle
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stathelle så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stathelle er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stathelle?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Stathelle

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Stathelle

Boligmarkedet i Stathelle er ikke like aktive som andre byer, man ser faktisk at hele Bamble kommunen hvor Stathelle er lokalisert har et negativ antall i befolkning. Flere flytter ut enn inn til byen. 

En av grunnene til dette kan være at det ikke er så sentralt. Det er mange her om sommeren, men det er hovedsakelig turister. 

Byen ligger et godt stykke unna større byer som Porsgrunn og Kragerø, men selv med en negativ trend, ser man at det fortsatt blir kjøpt og solgt boliger i byen. 

Med en flott natur og fin beliggenhet i forhold til sjø og skog, er det et flott sted for de som ønsker å etablere seg i rolige omgivelser. I tillegg er boligprisene mye hyggeligere enn i de større byene. 

Eiendomsmegler Stathelle

Vurderer du å selge boligen din i Stathelle? Da er en god eiendomsmegler viktig å ha på plass. Før du bestemmer deg for hvilken megler du skal bruke, er det lurt å få tilbud fra flere. 

Få gjerne en oversikt over hvilke kriterier som er viktig for deg før du møter aktuelle meglere. Når du tar neste steg og møter de ulike meglerne, er det lurt å invitere de hjem på befaring. 

Da vil du få et bedre inntrykk av de forskjellig. Og det vil bli mye lettere å finne den rette megleren for deg og din bolig. 

Om Stathelle

Stathelle er lokalisert i Telemark fylke, Bamble kommune. Byen ligger ved vestsiden av Langesundsfjorden, Eidangerfjorden og Frierfjorden møteplass. 

Byen har omtrent 6336 innbyggere, og var tidligere et ladested som var under Skien.

Gamle byen er preget av et område med trang gater, mens Brotorvet er et kjøpesenter som ligger i sentrum av byen.   

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stathelle

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg