Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stange

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Stange

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stange så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stange er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stange?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Stange

Bosetningen i Stange er hovedsakelig konsentrert til de nordligste delene av kommunen. Særlig mange innbyggere finner man i Stangebyen og Bekkelaget, som til sammen huser nær halvparten av kommunens befolkning. Mange av de som bor her, har sitt arbeid i Hamar. Totalt sett er Stange den kommunen som har flest utpendlere i Hedmark.

På grunn av et stadig bedre samferdselstilbud velger flere å pendle til Oslo og romeriksområdet. Det er nærliggende å tro at årsaken til Stanges høye befolkningsvekst den siste tiden ligger nettopp her. Befolkningsveksten har ført til at Stange i likhet med de andre kommunene i flatbygdene på Hedmarken har opplevd en boligprisvekst og omsetningsaktivitet som er blant de aller høyeste i landet.

Eiendomsmegler Stange

For gode resultater i et aktivt boligmarkedet er det helt avgjørende å komme i kontakt med en megler som kjenner de lokale forholdene inngående. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Stange.

Om Stange

Stange kommune utgjør den sydligste delen av flatbygdene på Hedmarken. Med sitt rike jordsmonn, vidstrakte åkerlandskap og lange landbrukstradisjoner er det kanskje ingen overraskelse at Stange er en av Norges viktigste jordbrukskommuner.

Skrånende ned mot Mjøsas bredde finner man noen av de største og mest kjente gårdene vi har her til lands, enkelte så gamle at de skriver seg tilbake til sagatiden. Så når du neste gang hviler øynene på den sølvfargede arden, vet du at det er disse gamle tradisjonene Stanges våpenskjold stolt hentyder til.

Med sin nærhet til Mjøsa og store skogsarealer, har Stange også et vell av natur- og friluftstilbud å vise til. I tillegg finner man rom for det meste i Stangehallen, hvor det fordelt ut over anleggets 12 000 kvadratmeter bedrives alt fra konvensjonell idrett til teater og kursing.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer