Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sortland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Sortland

Kjente og seriøse meglere i Sortland

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Sortland. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Sortland
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sortland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sortland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sortland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sortland

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sortland

Sortland har opplevd en jevn vekst i boligmarkedet den siste tiden, etter en lang periode med stillestående aktivitet. 
Med en flott natur rett utenfor døra, samtidig som man bor sentralt kan nok påvirke dette. Samtidig ligger det litt usentralt i forhold til andre byer. 

De som ønsker å bo i en liten og rolig by, trekker seg gjerne inn til Sortland. Her får man i tillegg mer for pengene, enn hvis man skulle bosatt seg i større byer som Bodø. 

Eiendomsmegler Sortland

Med et boligmarked i vekst følger det naturligvis med flere meglere som kriger om de samme kundene. I Sortland finner man flere av de store meglerforetakene. Blant annet DNB eiendom Sortland. 

For at du skal få mest mulig for din bolig i Sortland, er det viktig at du velger riktig megler. Vi anbefaler derfor at du bruker en anbudstjeneste for å innhente tilbud. Du er velkommen til å bruke vårt skjema. 

Etter du hat fylt ut skjemaet, bør du invitere meglerne på befaring hjem til din bolig. Da vil du få et bedre inntrykk av hvordan de jobber. Deretter kan du sammenligne tilbud og inntrykk, for så å velge den beste megleren for deg og din bolig. 

Om Sortland

Sortland er både en by og en kommune i Vesterålen, Nordland fylke. Selve kommunen består av områder på Hinnøya og Langøya. Mellom disse øyene går Sortlandssundet. 

Byen grenser mot Bø, Hadsel, Lødingen, Kvæfjord, Andøy og Øksnes. Sortland sine viktigste næringer er tjenesteyting og handel, landbruk, havbruk og fiske. 

I dag blir byen profilert som «Den blå byen ved sundet» etter at de malte alle bygningene i blåe nyanser. Det er bygningene fra 20-tallet som ligger i sentrum som er blå i dag. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sortland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg