Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Solund

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Solund

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Solund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Solund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Solund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Lund

Her er det et aktivt boligmarked hvor det selges og kjøpes flere boliger hvert år. Det er mange boligkjøpere som er interessert i området, da det ligger veldig sentralt til. Uansett om du er på jakt etter eneboliger, leiligheter eller rekkehus vil du finne det i denne bydelen. Så her kan de fleste finne noe som passer enhver smak.

Hvorfor det er et så populært området er nok på grunn av beliggenheten i nærhet til sentrum. I tillegg til sjø og natur rett ved siden av. En annen ting som virker positivt inn, er nok den kollektive trafikken og muligheten med E39 som kan ta deg både til Oslo og Stavanger.

Eiendomsmegler Lund

Med et aktivt boligmarked er det naturligvis flere meglere som kan hjelpe deg med boligsalg. Både Eiendomsmegler 1 og Sørmegleren er få av mange som operer i dette området.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Du kan gjerne bruke vår. Da vet du at det er lokale dyktige meglere som kontakter deg, i tillegg vil de vite at de konkurrer om deg som kunde. Og da er sannsynligheten stor for at de strekker seg enda lenger.

Inviter de deretter på befaring. Få de til å gå gjennom boligen og se hva de vil gi som prisantydning. Da kan du fort luke vekk de som gir urealistiske priser for å vinne deg som kunde. Samtidig vil det bli lettere å finne en megler som du har god kjemi med.

Om Lund

Lund er både en delbydel og en budel som ligger i Kristiansand kommune. I dag er det over 30.500 innbyggere som er bosatt her. Noe som gjør det til den nest mest folkerike bydelen i Kristiansand. Lund grenser til Vennesla, Oddernes, Grim og Kvadraturen. Selve delbydelen har 15.000 innbyggere.

Vi finner Universitetet i Agder, som er godt plassert på Lund. I tillegg er det flere ungdomskoler og barneskoler i området.

Gjennom Lund går det en firfeltsmotorvei. I tillegg er det gode bussforbindelser til andre steder i Kristiansand. Så her er det ikke vanskelig å komme seg rundt

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer