Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sola

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sola

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sola så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sola er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sola?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sola

Hvis du er på jakt etter bolig i Sola kommune kan du velge mellom både eneboliger og leiligheter. Totalt sett finnes det betydelig flere eneboliger i kommunen. De fleste i kommunen eier bolig, men det finnes et leiemarked.

6,2% av innbyggerne i Sola kommune bor på landbrukseiendommer. Er du på utkikk etter en hytte i kommunen er det ikke så veldig stor mulighet for dette, kun 273 hytter er bygget i Sola kommune.

De aller fleste av innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant. Sola flyplass er en viktig arbeidsplass, sammen med blant annet flere IT-bedrifter, landets største meieri og en god del industri.

Den siste tiden har sola vært preget av et aktivt boligmarked. Det er flere boliger som blir solgt og kjøpt hvert år. Årsaken til dette kan være gode tilbud i kommunen, nærhet til Stavanger og jobb muligheter. I tillegg er prisene lavere her enn i byene.

Eiendomsmegler Sola

Med et boligmarked som er aktivt følger det selvfølgelig med flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Man finner både små og store meglerforetak som kjemper om de samme oppdragene. DNB og EiendomsMegler 1 er to av de store som holder til her.

Skal du selge boligen din i Sola har du som sagt flere meglere å velge mellom. Vi anbefaler at du bruker litt tid, slik at du finner den rette megleren. Sett gjerne opp en liste over hvilke kriterier som er viktig for deg. Er du usikker bør du hvertfall se etter en megler med gode lokalkunnskaper og erfaring med din type bolig.

For å slippe å bruke så mye tid på å kontakte de ulike meglerne er du velkommen til å bruke vårt skjema. Da vil meglerne du velger, kontakte deg innen kort tid med ulike tilbud. Da er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet.

Om Sola

På Jæren, i Rogaland fylke finner vi Sola kommune. Kommunens administrative senter heter for Sola. I tillegg har kommunen fire andre tettsteder; Kolnes, Tananger, Hålandsmarka og Stenebyen. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 26.499 innbyggere.

Sola kommune er en kystkommune, den ligger så å si ute i havgapet. Landskapet er typisk for Jæren. Kommunen er ikke særlig stor, kun 69 kvadratkilometer.

Stavanger lufthavn ligger i kommunen og er en viktig arbeidsplass for mange. I tillegg er petroleumsindustrien og Verkstedindustrien viktig for kommunen. Ellers har Sola landets største meieri. Jordbruket står også sentralt, da med hovedvekt på husdyrhold.

Kommunen har 31 barnehager, både kommunale og private. Sola har ni barneskoler og to ungdomsskoler. I tillegg er det også en videregående skole her. Kommunen har et godt og variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for store og små.

Kommune har flere viktige veier som knytter kommunen sammen med andre deler av fylket, blant annet rv. 509, fv. 510 og 44 samt E39. Flyplassen er viktig og har mange avganger både innenlands og utenlands.

Sist men ikke minst, så har kommunen en vakker natur og har blant annet Norges lengste kyststi.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer