Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sokndal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sokndal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sokndal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sokndal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sokndal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sokndal

Boligmarkedet i Sokndal kommune er preget av eneboliger. Det finnes et begrenset antall leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes et lite leiemarked. I følge data fra SSB finnes det 293 hytter i kommunen. 12,3% av innbyggerne i Sokndal bor på landbrukseiendommer.

Hovedvekten av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Industri og bergverk står for omtrent 27% av kommunens arbeidsplasser. Titania AS, Tellnes og Fjordstein AS er viktige arbeidsplasser. Det er omtrent 37% av innbyggerne i kommunen som har arbeid utenfor Sokndal.

Kommunen har ingen kommunale barnehager, men tre private. Sokndal har en skole, dette er en 1-10 skole som ligger i Hauge sentrum.

Viktige innfartsveier til kommunen er fylkesvei 44 og fylkesvei 501. Det tar omtrent en halv time å kjøre med bil til Egersund, det går også buss hit. Til Stavanger bruker man omtrent 1,5 timer med bil. Også hit kommer du deg med kollektivtransport, men det går ikke noen direktebusser.

Eiendomsmegler Sokndal

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette kan du bruke til din fordel, ved å innhente tilbud fra flere og sammenligne. Muligheten for at meglerne strekker seg enda lenger er stor om du bruker en sammenligningstjeneste.

Du er velkommen til å bruke vårt skjema. Da vil du innen kort tid bli kontaktet av flere meglere. Deretter er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet.

Om Sokndal

Sokndal kommune ligger i Rogaland fylke, i området man kaller for Dalane. Kommunen ligger lengst sør i Rogaland. Kommunens administrative senter heter Hauge i Dalane.

Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen kun 3310 innbyggere, noe som er i stor kontrast til andre kommuner i fylket, blant annet Haugesund og Sandnes. Det er en kystkommune, men Sokndal har ikke noen skjærgård.

Hauge i Dalane er kommunens eneste tettsted, og det er her de fleste av kommunens innbyggere bor.

Bergverk og industri har en stor betydning for kommunen, og har samlet over 40% av kommunens arbeidsplasser. Vi finner noe jordbruk i Sokndal, da i indre strøk. Jordbruket dreier seg om husdyrhold.

Kommunen er Norges første medlem av Cittaslow. Sokndal har flere severdigheter, blant annet Ruggesteinen, Sogndalstrand, Jøssingfjord og Blåfjellgruvene.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer