Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sogndal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sogndal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sogndal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sogndal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sogndal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sogndal

Boligmarkedet i Sogndal blomstrer, der boligprisene har nådd Oslo-nivå ifølge E24. I 2016 lå kvadratmeterprisen for leiligheter i Sogndal på 49 203 kroner, noe som gjennomsnittlig ligger over kvadratprisen for leiligheter i bydelene Søndre Nordstrand, Stovner, Grorud og Alna i Oslo.

Noe av grunnen til at prisene presses opp skyldes studenter, der omtrentlig 3000 studenter trenger et sted å bo i bygda. Dette har gjort at etterspørselen har blitt større enn tilbudet. På grunn av økte leiepriser velger flere å kjøpe fremfor å leie. Dette har resultater i at boligprisen presses opp. Flere kjøper også bolig for å leie ut, da dette har vist seg lønnsomt.

Når det gjelder bosetning er de fleste i og omkring tettstedet og administrasjonssenteret Sogndalsfjøra (Sogndal). I tillegg er det relativt tett befolket langs Sondalsfjordens vestside og i Kaupanger som er ett av tettstedene i Sogndal. Kommunen er også eneste i Sogn og Fjordane som har hatt vekst i folketallet de siste 20 årene.

Om Sogndal

Sogndal kommune vil bli slått sammen med Leikanger og Balestrand etter Stortingsvedtaket fra juni 2017. Sogndal kommune ligger i fylket Sogn og Fjordane, og grenser til Luster, Lærdal, Leikanger og Balestrand. I kommunen bor det rundt 8059 personer som fordeler seg på tettstedene Sogndal, Kaupanger og Fjærland. Man finner også Kaupanger Stavkirke i Sogndal, som er en av de eldste i Norge og et turistmål.

Av industrier er det nærings- og nytelsesmiddelindustri slik som frukt og bær- foredling og slakteri, og sysselsetting innen skole-, administrasjons- og handelssenteret. Sogndal har, i likhet med andre kommuner i Sogn og Fjordane, flott natur med fjellparti, breer, daler og fjord.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer