Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sørreisa

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Sørreisa

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sørreisa så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sørreisa er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sørreisa?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sørreisa

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sørreisa

Det er kun bygget eneboliger i Sørreisa kommune. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som måtte trenge dette. 13,7% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er moderat, med 329 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, primærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruket i kommunen dreier seg om husdyrhold og gressproduksjon. Skogdrift og fiske er i stor grad beskjedent. Industrien dreier seg om trevare- og trelastindustrien. Det ligger en sponplatefabrikk og en ferdighusfabrikk i Sørreisa. Luftforsvarets stasjon og Hærens intendantur med verksted og sentralvaskeri ligger i Sørreisa, og sørger for mange arbeidsplasser. Omtrent 50% av de yrkesaktive innbyggerne jobber utenfor kommunen.

Sørreisa har fem barnehager, fire kommunale og en privat. Kommunen har to 1-4 skoler og en 5-10 skole. Det ligger ingen videregående skole her, eller høyere utdanning. Kommunen har et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fv. 86 gir forbindelse til E6 – hovedvei til Bardufoss flyplass, som ikke ligger langt utenfor kommunegrensen. Fv. 84 er også viktig for samferdsel i kommunen.

Om Sørreisa

Sørreisa kommune ligger omtrent midt i Troms fylke. Kommunens administrative senter heter også for Sørreisa. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 4389 innbyggere. Sørreisa er kommunens eneste tettsted, omtrent 44% av kommunens innbyggere er bosatt her. Kommunens høyeste topp er Hjerttind som ligger 1381 moh. Hjerttind ligger også i kommunene Salangen og Bardu.

Opplevelsene i Sørreisa er mange og varierte, her kan man både oppleve kyst og fjell. Det finnes flotte sandstrender i kommunen, der man kan bade og sole om sommeren. Fjellene byr på flotte turmuligheter, sommer som vinter. Her kan man oppleve blant annet både havfiske og fiske i innsjøer.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer