Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sørfold

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Sørfold

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sørfold så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sørfold er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sørfold?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sørfold

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sørfold

I dag har kommunen 1 969 beboere med prognoser om svak nedgang i innbyggertall. Av boliger er det 991 eneboliger og 558 hytter. Svært mange av de yrkesaktive beboerne i Sørfold er yrkesaktiv utenfor kommunen. Hele 40% har arbeid utenfor kommunen i de nærliggende kommunene, særlig i Fauske og Bodø.

Sørfold kan derfor ses på som et sted der mange velger å bo, og heller velge å pendle til jobb. En av grunnene kan være noe rimeligere boligpriser der gjennomsnittlig kvadratmeterpris lå på 11 077 kr i 2018 sammenlignet med f.eks. Fauske som hadde en snittpris på 17 500kr for eneboliger. Mange boliger i Sørfold har også vakker utsikt og kommunen byr på mye vakker og variert natur, noe som kan tiltrekke seg flere beboere.

Om Sørfold

Sørfold kommune ligger i Nordland fylke og grenser til kommunene Hamarøy, Fauske, Bodø og Steigen, samt Sverige. Kommunen er preget av et berglendt landskap med høye og spisse fjell, der man også finner deler av isbreen Blåmannsisen og andre isbreer. I tillegg har kommunen innsjøer, og grenser mot Rago nasjonalpark som henger sammen med Padjelanta, Sarek og Stora Sjöfallet som utgjør Nord-Europas største villmarksområde. Altså er Sørfold rik på vakker natur, noe som kan tiltrekke seg beboere og besøkende.

Innen næringslivet er det fiskeri som har vært betydningsfullt fra gammelt av da Sørfolda ble kjent som sildefjorden. I dag drives det fiskeoppdrett, noe jordbruk, industri og bergverk, oljeraffinering, kjemisk og farmasøytisk industri. Selv om det er en del varierte arbeidsplasser i kommunen, er Sørfold i stor grad et sted å bo og 40% har arbeidsplass utenfor kommunen, enten i Fauske, Bodø eller de andre nærliggende kommunene. Flere av de yrkesaktive beboerne i Fause pendler også til Sørfold for å arbeide i Salten Verk.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.