Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sør-Odal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sør-Odal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sør-Odal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sør-Odal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sør-Odal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sør-Odal

Bosetningen i Sør-Odal er hovedsakelig konsentrert til Glommas bredder, og da spesielt de tre tettstedene Skarnes, Sander og Disenå. Kommuneadministrasjonen ligger for øvrig i Skarnes, som også er kommunens høyest befolkede tettsted.

E16 og Kongsvingerbanen følger Glomma nær sagt parallelt på hver sin side. Disse samferdselsårene sørger for at Sør-Odal har svært gode kommunikasjonsforbindelser både til Kongsvinger og Oslo. Noe som gjør Sør-Odal til en attraktiv pendlerkommune. Per i dag har mer enn 60 prosent av Sør-Odals sysselsatte sitt arbeid i en annen kommune.

Sør-Odal har opplevd en moderat befolkningsvekst de siste årene, og det er en trend som forventes å fortsette. En annen trend som antas å påvirke boligmarkedet i Sør-Odal, er den høye boligprisveksten man har sett i kommunene omkring de større byene i Hedmark.

Eiendomsmegler Sør-Odal

Med disse forholdene er det viktig å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med det lokale boligmarkedet. Noe som ikke vil bli et stort problem, da vi finner flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene.

For å slippe å bruke alt for mye tid på å kontakte de ulike meglerne er du velkommen til å benytte deg av vår tjeneste. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut ett skjema. Deretter vil meglerne kontakte deg med tilbud. Deretter er det bare å sammenligne, slik at du finner den dyktigste eiendomsmegleren i Sør-Odal.

Om Sør-Odal

Med den søndre halvdelen av Storsjøen beliggende i kommunen, og Glomma rennende tvers igjennom, ligger alt til rette for den som er glad i båt, bading og fiske i Sør-Odal. Og med over 400 000 dekar utmark skulle det også være mer enn nok av aktiviteter for den friluftsinteresserte landkrabben å velge mellom.

Jord- og skogbruk, sammen med tilhørende industrier, er viktige næringsveier i Sør-Odal. Kommunen har så mye som 63 000 dekar fulldyrket mark, hvorav omkring 50 000 er viet til kornproduksjon.

Kulturelt sett er Sør-Odal heller ingen bakevje. “Lysets maler”, Kåre Tveter, er en av bygdas store sønner. Hans verker henger på Galleri Lyshuset, som også er kommunens tusenårssted. Dessuten må vel en tur innom Odals Verk sies å være et must for den historieinteresserte.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer