Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sør-Fron

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sør-Fron

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sør-Fron så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sør-Fron er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sør-Fron?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sør-Fron

Boligmarkedet er preget av eneboliger. 32,3% av innbyggerne bor på landbrukseiendommer. Man finner 1774 hytter i kommunen. Det store antallet hytter kan skyldes at kommunen ligger sentralt til blant annet mange alpinanlegg og flott natur.

Kommunen har to kommunale barnehager og en privat. Det finnes også to barneskoler og en ungdomsskole. Kommunen kan tilby forskjellige aktiviteter i kulturskolen og har også et badeland. Kommunen har et stort tilbud av lag og organisasjoner som driver med idrett, kunst og kultur, musikk, dans og teater og mye mer.

Jord- og skogsbruk er sentralt i kommunen. Industrien består for det meste av små bedrifter som driver virksomhet innenfor blant annet metall-, trevare- og møbelproduksjon. Flestparten av innbyggeren arbeider innenfor sekundærnæringer, varehandel, restaurant og hotell eller helse- og sosialtjenester.

Fra Sør-Fron er det som sagt kort veil til Lillehammer, men du er også nært innpå for eksempel Rondane, Jotunheimen og det er ikke uoverkommelig å ta seg en tur til Drovrefjell.

Om Sør-Fron

Ca. 7mil nord for Lillehammer, i Oppland fylke, finner vi Sør-Fron kommune. Hundorp er administrativt senter og Nordre Lansua er kommunens høyeste topp. Kommunen har nøytral målform, men 89,3% av innbyggerne har nynorsk som hovedmål. Per 3.kvartal i 2018 hadde kommunen 3128 innbyggere.

De områdene der flest folk bor i kommunen er Gålå, Lia, Hundorp og Harpefoss. I Lia finner vi det meste av kommunens industri. Lågen renner gjennom kommunen og er sentral for bosetningen.

Er du interessert i alpint kan du tar turen til for eksempel Gålå. Der kan du også oppleve Peer Gynt- stemnet om sommeren og Nissene på Gålå om vinteren. Skulle du eie eget småfly har Gålå sin egen småflyplass.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer