Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sør-Aurdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sør-Aurdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sør-Aurdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sør-Aurdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sør-Aurdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sør-Aurdal

#Boligmarkedet i Sør-Aurdal kommune er preget av eneboliger, det finnes noen få leiligheter. De fleste eier boligen sin, men det er også mulig å leie for den som ønsker dette. 39,7% av innbyggerne bor på landbrukseiendommer.

Kommunen har en stor andel hytter, hele 3428 hytter er bygget i kommunen per 3.kvartal 2018. Det finnes faktisk flere hytter i kommunen enn eneboliger og leiligheter til sammen.

Kommunen har tre kommunale barnehager, ingen private. Det finnes to barneskoler, en 1-10 skole og en ungdomsskole. Kommunen tilbyr aktiviteter som korps og sanglag, og idretter som fotball, håndball og padling. Kommunen har gode muligheter for opplevelser i natur og fjell, så vel sommer som vinter. Dette vitner den store andelen hytter om.

Skal du gå på videregående skole er nok Valdres videregående skole på Leira den nærmeste.

De fleste innbyggerne jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel/restaurant/hotell og helse- og sosialtjenester. Den største bedriften i kommunen er Begna bruk.

E16 går gjennom kommunen, blant annet til Fagernes.

Om Sør-Aurdal

Lengst sør i Valdres, i Oppland fylke, ligger Sør-Aurdal kommune. Kommunens administrative senter er Bagn, som også er eneste tettsted i kommunen. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 3001 innbyggere. Innbyggertallet har siden andre verdenskrig sunket jevnt og trutt.

Kommunen har flere innsjøer og vassdrag, blant annet Aurdalsfjorden, Strøen og Nevlingen. Elva Hølera er vernet mot kraftutbygging, likeså er dalførene Vassfaret og Buvassfaret.

Severdigheter i kommunen er blant annet Reinli stavkirke og Hedalen stavkirke. Du kan også besøke Olavskjelda på Leirskogen, der det sier at Hellige Kong Olav stanset i 1023 på sin kristningsferd.

Kommunen domineres av jordbruk og skogsbruk, men har også noe industri- og servicevirksomhet. Jordbruket dreier seg stort sett om storfe, men det finnes også noe sau. Hovedvekten er på små gårder. Kommunen er fylkets femte største skogbrukskommune.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer