cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Skjervøy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Skjervøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Skjervøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Skjervøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Skjervøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Skjervøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarked i Skjervøy

Boligmarkedet i Skjervøy kommune består nesten utelukkende av eneboliger, det er kun oppført 14 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. Hyttemarkedet er beskjedent til moderat, med 278 oppførte hytter.

Med over 1148 eneboliger er det et par stykker som blir solgt året rundt. Det er altså bevegelser i boligmarkedet, men på langt nær gjennomsnittet i andre deler av Norge. Årsaken til dette er vanskelig å svare på. Men beliggenheten kan være en av faktorene.

Prognosene for de kommende året er beskjedent men økende ifølge tall fra SSB. Det er antatt at kommunen skal få flere innbyggere, noe som kan påvirke boligmarkedet positivt.

Eiendomsmegler Skjervøy

Selv om boligmarkedet i Skjervøy ikke er så aktivt, finnes det fremdeles meglere som konkurrer om oppdrag. For å få den beste megleren og avtalen anbefaler vi at du bruker en anbudstjeneste. På denne måten vil meglerne strekke seg enda lenger, da de vet at de er i konkurranse om deg som kunde.

Før du tar et endelig valg bør du invitere flere meglere hjem på befaring. Da vil du fort kunne luke ut de som ikke passer så godt for deg og boligen din. Samtidig vil du få et bedre inntrykk over de aktuelle kandidatene.

Om Skjervøy

Skjervøy kommune er en øykommune i Troms fylke. På nordsamisk heter kommunen for Skiervvá suohkan, og på kvensk heter den Kieruan komuuni. Kommunen består av flere øyer, blant annet; Arnøya, Kågen, Uløya, Laukøya og Skjervøya. Kommunens administrative senter heter for Skjervøy, som også er kommunens eneste tettsted. Hele 85% av kommunens befolkning bor i tettstedet Skjervøy. I 2018 hadde kommunen 2.917 innbyggere.

Store Kågtinden er kommunens høyeste topp og ligger 1228 moh. Naturen i kommunen er preget av en del høye topper. Seppalaparken er tilegnet den verdenskjente hundekjøreren Leonhard Seppala, og ligger i Skjervøy sentrum. Skjervøy kommune byr på gode naturopplevelser, både i form av hav og fjell. Som ellers i Troms kan du også her oppleve både nordlyset og midnattssolen.

Fisket har en del betydning for kommunen, det ilandføres en god del torsk. Det ligger blant annet et filetanlegg i Skjervøy kommune. 9 av 10 av de ansatte i industrien arbeider innenfor næringsmiddelindustri. Turismen er i vekst i kommunen og denne bransjen bidrar med flere og flere arbeidsplasser.

Det ligger fire kommunale og en privat barnehage i Skjervøy kommune. Kommunen har en barneskole og en ungdomsskole. Nord-Troms videregående skole ligger i Skjervøy. Kommunen har et variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fra Kågen er det fergefri fastlandsforbindelse gjennom Maursundtunnelen. Det går ferger mellom de ulike øyene i kommunen. Det går hurtigbåt til Tromsø. Nærmeste flyplass er i nabokommunen Nordreise, Sørkjosen lufthavn.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.